Nemcsak a házelnök új otthonát alakítják ki a Parlament közvetlen közelében lévő Steindl-épületben, az Országgyűlési Őrség is kap ott helyiségeket. A házat eredeti állapotára állítják vissza, több mint kétmilliárd forintból.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Megilleti őt! Gyerekkorában is ehhez volt szokva!
Természetesen a festményeket a Szépművészeti, a márvány szobrokat a Galéria adja kölcsön 100 évre! Bútor cseresznyefa, intarziával, szőnyeg selyem perzsa!
Eladott Ország
A magyar gazdaság a GDP 7-8%-t kitevő külső transzferek nélkül egyszerűen recesszióban lenne már régóta. A beruházások nemhogy megalapoznák a felzárkózást, ellenkezőleg: a pótlási szint alatt vannak, évente 20-30 ezer ember hagyja el az országot, pont a munkaerőállomány java. A termelékenység nem javul. Az esetleges Viki utáni kilábalás alapfeltételei is kezdenek eltűnni. Elvesztegetünk minimum 2 évtizedet. Csak idő kérdése a nagy reccs, de jó eséllyel utána is csak szart cserélünk fosra. Mert mi így szeretjük. Nem látom a sok jobbágyot, hogy nagyon zavarná a dolog, szóval a magyar népnek az kell, hogy egy csizma örökké az arcukon taposson.
Eladott Ország
A hataloméhség a Fidesz vezérmotívuma akár csoportosan, akár egyenként nézzük a fiúkat. Ebben a kategóriában listavezető Kövér László a büdösbunkó stílusával, az ellenzéki képviselőkkel és az újságírókkal szemben tanúsított arrogáns pofátlanságával, a saját kis magánhadseregével, a megfellebezhetetlen parancsolgatási kényszerével és az artikulálatlan hörgésével, amint valaki ellent mer mondani őfelségének. Van egy Kövér László nevű ember, aki soha nem tudott és soha nem is fog tudni kivergődni a lánctalpas tahóság öröklött sötétségéből, de úgy kellene tennie, mintha államférfi lenne. Ez annyira megy neki, mint elefántnak a piruett. Nekik nincs más lehetőségük, csak előre menekülni és hatalomban maradni az idők végezetéig. De erre sem garancia nincs, sem reális esély. Mert egyszer minden véget ér és ez nem csak a jó, hanem a rossz dolgokra is igaz. Marad a zajos hőbörgés, a másik ócsárlása, a nemzetieskedő melldöngetés és a remény, hogy a választók soha nem veszik észre, hogy kiket is emeltek hatalomba és azok mire használták ezt a hatalmat. e-nyelvmagazin.hu/feltoltes/2017/01/elefante-300x200.jpg
1magyar
Na elmennek ám a ...! Mekkora pazarlás ez! Miért kell neki rezidencia??? Azt hiszik, hogy a választást megnyerték most már bármit megtehetnek?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.