Orbán pártjára és annak egyéni jelöltjeire a választáson résztvevőknek kevesebb mint a fele, a választásra jogosultaknak pedig kb. az egyharmada szavazott, vagyis csak egy kisebbség áll mögöttük. Túl rövid a bevezető? (írta a propi) Hát akkor itt az egész cikk: A parlamenti helyek kétharmadának birtoklására alapozva Orbánék 2010 óta igyekeznek azt a közérzületet kelteni, hogy az ország kétharmada támogatja őket. A vezér legutóbbi, többedik „háromharmados” nyilatkozatának is ez volt a célja. Orbán propagandája sokakra hat, láthattuk ezt az elmúlt hónapokban is. Az ellenzéknek is bele kellene végre tanulnia a propaganda használatába, hiszen ez egy semleges eszköz, szolgálhat jó célokat is. Orbán fenti törekvésével szemben például az ellenzéknek minden lehetőséget (országgyűlési felszólalást, sajtónyilatkozatot, stb.) meg kellene ragadnia arra, hogy hirdesse: az idei országgyűlési választáson Orbán pártjára és annak egyéni jelöltjeire a választáson résztvevőknek kevesebb mint a...

(Forrás: nepszava.hu, Mirabilis által)

Itthon - 2019. March 26., 14:26
Ezt válaszolta Orbán a szakszervezeteknek
Itthon - 2019. March 26., 14:37
12 milliós autót kapott Handó Tünde

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sámannus
Csak néhány nappal ezelőtt írtam le itt egy kommentben a képletet.
A választás fő számaiból ez jön ki: 48% fidesz szavazó, 52% ellenzéki, 30% távolmaradt:
vagy is: (1-0,3)*0,48=0,336 vagyis 0,003-al van az 0,333-os egyharmad fölött.
Ezen a címen a kényurat játszani minden hatalmi eszközt korlátlanul felhasználni totális demagógia, és önkényuralom rászabadítása az egész társadalomra, pusztán azért mert még az á(l)lamfő is látott hiányosságot a rendszerben!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Mirabilis
Továbbá, összefoglalva:
A csalás 15 árnyalata
1. A választási törvény, amelyet önmagukra szabva készítettek a fideszesek. 2. A kettős állampolgárok választójoga. 3. Külföldön dolgozó honfitársaink választási részvételének megnehezítése. 4. Bűnözők mentése és pozicionálása szavazatszerzés céljából. Farkas Flórián-szindróma. 5. Természeti csoda: 17 órakor többen vettek részt a szavazáson, mint 19 órakor? 6. Szavazatvásárlás pénzért, pörköltért, fröccsért. 7. A szavazólapok manipulációja. 8. Utaztatás a választóhelyre. 9. Az ellenzéki sajtó felszámolása, interjúk megtagadása. 10. Mocskos, gyalázatos, hazug kampányok. 11. A kamupártok támogatása. 12. A választás informatikai rendszerének meghibásodása a döntő időpontban. 13. A csalások bizonyíthatóságának eltusolása. 14. Zsarolás, ígérgetés, hazudozás, fenyegetés. 15. Az ukrán és román "szavazó turizmus" megengedése. (Még nem tiltották be az arab számok használatát!)
http://nepszava.hu/cikk/1157748-a-csalas-15-a...
Sámannus
@Mirabilis: Nem az a baj, hogy hogyan jön ki az eredmény hanem mikre használják.
Nevezzük egyszerűen terrornak, rablásnak, leszámolásnak üldözésnek.
Mirabilis
@Sámannus: De, nagy baj, hogyan jött ki az eredmény.
Sámannus
@Mirabilis: Bármilyen eredmény jön ki az nem jogosítja fel a megválasztottat, hogy olyanokat csináljon, amit háborúban tesznek a lakossággal. Amik a fidesz kétharmadával elkövet az köztörvényes bűncselekmények sorozata. A fidesz szavazók jelentős hányadát is megrémiszti ez az ámokfutás.
Tudod, 2010-ben is sokan gondolták, hogy nyerjen a fidesz. Tudtuk, hogy módosítják az alkotmányt. Megtették , tudtuk mindenbe belenyúlnak amibe tudnak megtették.
Amit sokan nem hittek, hogy ezt a legaljasabban fogják felhasználni, kevesen hitték.
Az a bűnük, hogy visszaélnek az emberi jogokkal, és az emberiességi szabályokat is felrúgják.
Erre SEMMILYEN kétharmad nem jogosítja fel őket. ezt fenntartom és nem érdekel, ha 100-ot csalnak is maguknak. Itt már semmilyen számolás sem számit azt akartam kifejezni csak.
Mirabilis
@Sámannus: "Erre SEMMILYEN kétharmad nem jogosítja fel őket" - nincs kétharmada.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok

Szórakozás - 2019. March 26., 13:15
Nem zavarja a kor – a világsztár megint babát vár
Nagyvilág - 2019. March 26., 12:44
Ezekből már senki nem csinál rántottát
Szórakozás - 2019. March 26., 12:25
Itt a névsor: ők szállnak fel az Ázsia Expresszre