A Blikk értesülései szerint szombaton kora este Gyálon két autó egy harmadikat leszorított, lövéseket is lehetett hallani, valamint verekedés is volt a helyszínen. A rendőrség megerősítette, tényleg lőttek is párat a verekedés közben. A nyomozás folyamatban van.

Tényleg voltak lövések a helyszínen

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint "május 26-án délután Gyálon, a Vecsési úton több személygépkocsi ütközött eddig tisztázatlan körülmények között.

Megerősítette a rendőrség, voltak lövések a gyáli autósüldözés utáni verekedésnél

Fotó, címlapi kép: MTI/Lakatos Péter

Az ütközésben érintettek, valamint családtagjaik ezt követően a helyszínen összeverekedtek, különböző eszközökkel bántalmazták egymást, többen megsérültek.

Az elsődleges adatok alapján a bántalmazásban részt vevő egyik személy egy feltehetően gumilövedékes riasztófegyverből több lövést is leadott. A rendőrök kiérkezése előtt a résztvevők közül többen elhagyták a helyszínt, azonosításuk folyamatban van.

A Dabasi Rendőrkapitányságon garázdaság bűntett elkövetésének gyanúja miatt indult nyomozás a történtek tisztázása végett, az ügyben a már ismert érintettek elszámoltatása megkezdődött" – olvasható a közleményben.

Korábban írtuk:

A Blikk cikke szerint szombaton késő délután-kora este Gyálon a Vecsési úton egy Mercedest egy BMW típusú SUV és egy Audi szorított le egy árokba. 

Akciófilmbe illő jelenetek Gyálon: autós üldözés, verekedés és lövések is voltak – helyszíni képek

Információink szerint egy Mercedest leszorított az árokba egy BMW terepjáró és egy Audi, majd a két jármű utasai felfegyverkezve rátámadtak a Mercedes utasaira. Botokkal verték szét a szélvédőt és az első hírek szerint lövések is dörrentek. A helyszínen két sérült maradt, a nyolc támadó elmenekült.

"Botokkal verték szét a szélvédőt és az első hírek szerint lövések is dörrentek.

A helyszínen két sérült maradt, a nyolc támadó elmenekült. A rendőrség nagy erőkkel vonult ki, teljes zárás mellett folyik a helyszínelés" – olvasható a cikkben, mely képeket is közölt a helyszínről. 

A katasztrófavédelem korábban azt közölte honlapján, hogy a kérdéses útszakaszon három autó ütközött. 

A rendőrség honlapján egyelőre nincs elérhető információ az esetről.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
Gondolom mindenki sejti hogy ómigránsék intézték az ügyeiket...
papa.49
@Pálinkás Pál: Hát persze ,,kik egy nyúlra hetem mennek,, ...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.