Ha két 80 év feletti embert, ilyen brutális kegyetlenséggel lényegében kivégeznek, szerinte az ezzel arányos büntetés a halálbüntetés.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
@karma1: azért egy ilyen állat megérdemli...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
karma1
Na mi van, ujra teritekre kerul a kerdes? erdogan megsurgette a csuti nyomoroncot, hogy na mi van? Mikor tudod utanam csinalni, amit en?
Pálinkás Pál
@karma1: azért egy ilyen állat megérdemli...
karma1
@Pálinkás Pál: Nem azt mondtam, hogy nem erdemli meg. Csak valoszinu, hogy te is tudod, hogy aki unios tag, vagy oda akar menni, annak az orszagaban nem lehet a buntetesi fok a halalbuntetes.
Az mas kerdes, hogy a bortonben mar nem lesz hosszueletu az illeto: vannak dolgok, ami meg a legnehezebb bunozonek is sok.
Majd elintezik ok, es akkor ugysem lesz szemtnu...
1magyar
@karma1: Ha a te hozzátartozóidat ölnék meg te is másképp látnád a dolgokat.
Bizony igaza van Lázárnak, olyan kegyetlenül tudnak ölni,hogy a békés embereket is erre a bosszúra hergeli.
karma1
@1magyar: Neked is leirom meg egyszer, amit Palinkas Palinak is irtam: egy szoval sem mondtam, hogy nem erdemli meg! Csak hogy egy demokratikus alapu orszagban halalbuntetesnek nincs helye, mivel az szinten egy eletellenes cselekedet - mert mi van, ha veletlenul artatlant vegeznek ki?
Egyebkent pedig a magyar jogban regen meg a hoher ellen is levezettek egy formalis buntetoeljarast , mert embert olt.
Ha viszont a te hozzatartozodat itelnek el es vegeznek ki artatlanul, akkor te mit szolnal?
Jo megoldas nincs, amit irtam Palinak, az szamodra is a valaszom: majd bent a bortonben elintezik a nehezfiuk - ha egyaltalan eljut addig.
1magyar
@karma1: De a börtönben napi 8 ezer ft-ért tartjuk el őket.
karma1
@1magyar: A rabok eltartasara mindig van penz a koltsegvetesben, mint a szukseges rosszra.
1magyar
@karma1: Csakhogy én és szerintem a becsületes emberek nem akarnak azért dolgozni, megszakadni, hogy ezeket a rohadékokat eltartsák.
Napi 8 ezer még egy családra sem jut. Szégyen.
Commenter
@karma1: Lázár, Lázár...ő is tudja, hogy amíg EU tagok vagyunk nem hozható vissza a halálbüntetés. Minek kellett ez az orbánista populista lózungot bedobni? Az más kérdés, hogy a gyilkosokra ez lenne a méltó büntetés. Itt sokáig nehéz lesz olyan társadalmat létrehozni ahol bármilyen büntetésnek visszatartó ereje van hiszen amit a kormány művel az lezülleszti a társadalmat is megfelelő társadalompolitika, és büntetőjogi törvények híján. Épp most nyúltak felháborító módon a Btk-hoz a Stop Soros kapcsán és olyan embereket állítanak majd be bűnözőnek akik nem azok. Ez is nagy szégyen. Júliustól pedig bevezetik a Fidesz-féle Big Brothert, azaz figyelnek. Ha mondjuk Amerika bevezetne egy Stop Orbán csomagot rögtön kikérnék maguknak, én azon csodálkozom, hogy Amerika semmit sem tesz a Stop Soros ellen: Soros ugye amerikai állampolgár, és ez a dolog itt szűnik meg belügy lenni!
karma1
@Commenter: Nagyon jok a meglatasaid. De azt hiszem, trump alatt rengeteget zuhant ott is a civilek kozossegi munkajanak megitelese, tehat trump nem fog kiallni egyetlen polgaraert sem...:o))
magyarbakancs
Fröcsöghet a szája minden jobboldalinak a halálbüntetés, tévedést ,és politikai leszámolást hordoz magában.
Commenter
@karma1: köszönöm igyekszem hasznosan reagálni csak azt sajnálom hogy néha annyira megdühödök, hogy belőlem is kitör a troll egy-egy hozzászólás kapcsán. Várjuk ki a végét.A civilek nélkül, és ezt Trump is tudja hosszútávon az ő megítélése is tovább romlik... Lesz idő szerintem amikor Trumpnak sőt Putyinnak is kínos lesz már Orbán és vidéke. Felhívnám a figyelmet arra, hogy mi is történt vagy mi nem történt lengyel "elvtársával" Lech Kaczynskivel...nem csak Európa, a világ is besokallt és kész...
magyarbakancs
@1magyar: Kérdezhetek valamit?
Te véletlenül elütöttél valakit nem odafigyelésöl, és börtönbe ültetnek érte téged is 8 ezer forintért őriznek,etetnek,mosnak rád nem?
Mit reklamálsz?
Halálbüntetés intézményében benne van a tévedés lehetősége.
1magyar
@magyarbakancs: Véletlenül elütni valakit más mint a tervezett gyilkolás.
magyarbakancs
@Shikari: Nincs ahalálbüntetés.
tévedés benne van.
Az más ha harctéren ,vagy terror cselekmény megelőzésekor fegyveres konfliktus keletkezik akkor meg ölöm.
De állam által tervezetten elkövetett élet elvétel soha semmikor nem volt indokolt semmilyen korszakban.
magyarbakancs
@Shikari: egyes államokban igen de nem az egész államokban.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.