Az Alaptörvény hetedik módosításához érkezett javaslattal rögtön lépne a Fidesz. És váratlanul még egy kiegészítést tenne a szöveghez. Nem vár 1-1,5 évig azzal a Fidesz, hogy megtiltsa az életvitelszerűen közterületen tartózkodást, a parlament előtt lévő hetedik alkotmánymódosítással elintéznék ezt is.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cicamama55
"Magyarország önazonosságának és keresztény kultúrájának védelme az állam minden szervének kötelessége.” Tehát a mindenkori kormánynak a feladata, hogy a hajléktalanságot felszámolják hazánk határain belül, biztosítsák minden Magyarországon élő honfitársunknak a lakhatását! Ez így rendben is van!
Clavigo
@Shikari: Te agyalágyult...Meséld már el,,hogy a Felcsuti Nemzethhy Tébolyda ,,kinek biztosítja a " lakhatást" ?? Te akkora állat vagy,,,hogy az nem igaz. Idióta buckalakó..
lusta
@Shikari: Az utcán. Egy részüknek fizikálisan nincs ilyen lehetősége. Sajnálatos, hogy olyanok süketelének, akiknek fogalmuk sincs a valós számokról, a valós emberi sorsokról. A jelenlegi elit a hajléktalanokat nem is veszi emberszámba.
lusta
@Shikari: Drága sztrovacsek, Ön mindezt kinyilatkoztatta és én meg megkérdőjeleztem. Én az állami és a karitatív szervezetek adataira hivatkozom, Ön megadna egy hivatalos adatot a megfelelő linkkel?
lusta
@Shikari: 1. Nem vagyunk kollégák.
2. Meggyőzött, ha a Soros-bérenc föld-trafik tolvaj ártunk és qumrányunk mondta, akkor biztos így is van.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.