Az április és májusi nyüzsgés után körülbelül félmillió ember vált közömbössé a politikai vagy a pártok iránt a Závecz Research becslése szerint. A Fidesznek azonban továbbra sincs panaszra, az alacsony iskolázottságúak és a községekben élők kitartanak a kormánypárt mellett. A Jobbik viszont szavazókat vesztett.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
""de a fidesz-szavazokeltantorithatatlanok""
Bizony, a vallástól nehezen szabadul az ember. A fideszezmus pedig mára már több is "".alacsony iskolázottságúak és a községekben élők kitartanak a kormánypárt mellett""
És ez a másik magyarázat.
Sziszifusz
A Fidesz hívők, már-már vallási fanatizmussal, vakon imádják Orbán Viktort. Megtévesztettségük miatt, a magyarság megmentőjenként tekintenek rá .
Nem veszik észre, hogy ez az ember a sátán küldöttjeként, a vallásosság álarca mögé rejtőzve már-már önmaga az Antikrisztus.
Olyan képet igyekszik kialakítani magáról , hogy ő menti az országot miközben minden cselekedete a romlást és a káoszt jelenti.
Pálinkás Pál
Nem kell itt finomítani a dolgokat... a félanalfabéták a fidesz szavazóbázisa!!!Akiknek mindent be lehet adni...no meg a krumpliért megvehető cigányok,de persze ők sem az eszükről híresek!!!Igazán kíváncsi lennék valaki olyan véleményére itt/ mert voltak bőséggel/ aki kézzel-lábbal tiltakozott vona javaslata ellen,hogy bizonyos iskolai végzettséghez kössék a szavazati jogot!!! és hogy nehogy belegyalogoljak a rasszistázók lelkivilágába...büntetett előélettel sem lehessen!!! /szerintem mindenki tudja kikre gondolok/...nos ezzel a törvénnyel a fidesz szavazók tábora szinte nullára csökkenne!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.