A népi internet legjava, az Index válogatása a legnépszerűbb blogokból. és akkor odament a Fidesz-KDNP-frakciószövetség szóvivője, valami Hollik István. Elmondta a kezébe adott beszédet, és megbélyegezte az épületet. Itt lakik az ellenség. Az Amnesty International. A szervezet 1961-ben alakult Londonban. Egy munkáspárti jogász alapította azután, hogy olvasta az újságban, hogy Portugáliában hét év börtönre ítéltek két egyetemistát mert részegen koccintottak a szabadságra. Akkoriban az volt ott, ami most épül nálunk: egy nemzetinek hazudott kirekesztő ál-keresztény diktatúra. Ahol, aki nem azt gondolja, ami elő van írva - az ellenség. Az állam ellensége. Az ilyen állam ellenségek védelme inspirálta az Amnesty International létrejöttét.

Forrás: index.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
nem nem fordított, hanem az ő kereszténységüket, amit ők annak képzelnek jellemzi: nem antiszemita csak zsidó-gyűlölő! =))
justhpeter
@RonaGyuri: Azt gondolom, ahhoz, hogy antiszemita vagy csak zsidó-gyűlölő legyek kellene valami alapműveltség vagy alapintelligencia. A fideSS csürhe nem antiszemita és nem zsidó-gyűlölő, csak egyszerűen unintelligens tahók gyülekezete. Az a kör, akik az iskoláikba is csak moslékért jártak vagy kabátot lopni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.