A beskatulyázás és a más véleményen lévők lenézése okozhatja az Európai Unió vesztét – foglalt állást Sebastian Kurz osztrák kancellár abban az interjúban, amelyet több, szombaton megjelenő lapnak adott azzal kapcsolatban, hogy július 1-jén Ausztria veszi át az Európai Unió Tanácsának soros elnökségét. “Ha a kelet-európaiaknak az a benyomásuk, hogy másodrendű uniós tagok, az minden, csak nem pozitív” – húzta alá az osztrák kormányfő a Der Standardnak. Ugye nem gondolják, hogy Orbán Viktor vagy Salvini kompromisszumkészebb lesz attól, ha minél magasabbról nézik le őket – hangsúlyozta Sebastian Kurz. Az osztrák kancellár ugyanakkor kiemelte, hogy a demokrácia és a jogállamiság nem lehet alku tárgya, más kérdésekben viszont teret kell engedni a különféle eltérő álláspontoknak, véget kell vetni a “folyamatos kioktatásnak”. Kurz úgy véli, hogy ily módon az EU egységesebbé válhatna, és azokra a dolgokra összpontosíthatna, amelyekben egyetértésre lehet jutni. Mint mondta: az...

Forrás: 24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Peller Anikó
"a demokrácia és a jogállamiság nem lehet alku.."

Akkor mire fel alkudoztok vele? Tíz.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
@mackoka46: az ,hogy hellmut kohl "kiokosította" orbánt,arról nem a cdu tehet...
tudode
Már 2014-ben meg volt az .. o k a .. az alábbi videó közzétevőjének, hogy valahonnan az arhívumból elővarázsolta az alábbi videót arról, aki már RÖVID GATYÁS korában óberkodott, és megjósolta SAJÁT "politikainak" nem mondható művészetét, amely valójában olyan KOFÁSRA sikeredett,,és nem csak az ország, az EU is kap általa abból a POCSOLYÁBÓL, amelyben dagonyázik az ÖRÖKÖS .. o k t o n d i ...konfrontálódásával!!!:
.
Közzététel: 2014. márc. 17.
------- Orbán Viktor 1992-ben még máshogy gondolkodott
www.youtube.com/watch?v=d9k65U3-qy4
.
Az óta is OLVASGAT, OLVASGAT
.
Rongy'ő, mongyő'
.
""" Történelmi időket élünk, s nem lehet tudni, hogy a TÖRTÉNELEM MELYIK FORDULÓ pillanatában íTÉLKEZIK azok FÖLÖTT, akik "csak" P O L I T I K Á T ... C S I N Á L N A K, és nem TÖRTÉNELMET""" (...)
.
"Szinte kísérteties"(...)
.
Folytassa ŐFŐMÉLTÓSÁGA, és köpje szembe magát, mivel NAGYBAN HOZZÁJÁRULT ahhoz POLITIKAI SZÉLHÁMOSKODÁSÁVAL, hogy képtelen az ország felzárkózni Európa színvonalához amiatt, mert SZEMBEN a NEM TISZTA ÚTON MEGSZERZETT 2/3-ával, annak ellenére, hogy dől az EU-ból a lóvé, az ország 2/3-a KOLDUSBOTRA jutott a STADIONERDŐK árnyékában, és a TÉRKÖVEK visszasugárzó melegében!
.
Tárt .. k a r ó k k a l ... várja őkegyelmét a TÖRTÉNELEM SZEMÉTDOMBJA!
bencemacska
Tökéletesen igaza van Kurznak, de csak egy darabig! Mert OV-t nem lenézni kell jó magasról, hanem lesz..ni!!! Többet nem érdemel.
De majd Kurz is rájön erre magától. De hát más kárán tanul az okos, sajátján sem a buta! Ő dönt, hogy melyik csoportba akar tartozni!!!
csak úgy....
@bencemacska: Tökéletesen igazad van! orbán nem képes békés,józan együttmüködésre,-nem tudom kinek ,kiknek "dolgozik" de,hogy bomlaszt és keveri a szart ,az biztos...
papa.49
@csak úgy...: Nem kell találgatni az ezredesnek !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.