Az amerikai szövetségi nyomozók arra jutottak, hogy a szalkszentmártoni ta­vaknál kell keresni a valóságshow-hős maradványait.

VV Fanni holtteste az FBI szerint itt lehet

A nyomok az FBI embereit is a korábban már átkutatott szalkszentmártoni bányatavakhoz vezették. A gyanúsított állítja, munkaügyben járt a környéken Fanni eltűnésekor.

Mint azt két hete megírtuk, a világ legnagyobb nyomozószerve, az FBI is beszállt az egykori valóságshow-hős gyilkossági ügyének nyomozásába, és 80 millió forint fejében, majd egy hétig, két amerikai ügynök segédkezett a felderítésben. És bár a világ legprofibbjai sem találták meg Fanni holttestét, a Bors megtudta, a nyomok őket is a szalkszentmártoni bányatavakhoz vitték.

(Bors)

Cikk- és címlapkép: police.hu

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Ha már a bors is ezt írta !!!
Csak azt szeretném tudni miért is keresik ekkora elánnal ezt a szexmunkást, ennek biztos, hogy komoly oka van a regnálók részéről !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eriksson
@papa.49: Nem gondolom, hogy az FBI-t ez a banda irányítja.
Viszont nagyon magas technikával dolgoznak, elképzelhető, hogy sikerrel járnak majd.
(ja és a gyanúsított az MSZP közeliekhez tartozik).
sokanvagyunk
Szerintem rossz hárombetűset kértek fel a megtalálásával - az RTL egyszer más simán rátalált.
papa.49
@Eriksson: Nem irányítja az FBI. csak arra az eredményre jutottak ők is, 80 millióért, mint az itthoniak !!!Akkor most hurrá elbasztunk 80 millát a semmire, mondom mint a rühelke telefonja !!!
qxy
Nem értem ilyen esetekben miért nem aktiválják magukat a jósok, Jóskák, Hókusz pókok. Most itt lenne az alkalom hogy Na tessék, én meg keresem, és be bizonyítom hogy " Igen is én tudok" Hol vannak ezek a bátor halott látók és egyebek.?
Igaz, a Farkas Helgánál is, volt egy faszi aki azt mondta hogy nagy esély van rá hogy meg tudja találni és le lett állítva mert ha talál valamit akkor rá is fogják hogy köze van hozzá Vagyis " maraggyácsakaseggedengyerek. El lett hajtva a picsbe. Na meg , ha a nagy apppparát, a sok iskolával nem tudja meg találni akkor jön egy faszi réz pálcával és azt mondja itt van? Na ne má.Pedig igaz a pálca. ( de ezt halkan írtam)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.