A Soros György ellen hirdetett harc egyik állomásaként módosították a civiltörvényt, amely megbélyegzi a külföldről támogatott civil szervezeteket. A jogszabály azonban nehezen alkalmazható.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Az Európai Bizottság elnöke informális migrációs és menekültügyi munkaértekezletet hívott össze vasárnapra Brüsszelbe. A Jean-Claude Juncker által tegnap bejelentett egyeztetésre azonban csak egyes tagállamok – Ausztria, Bulgária, Görögország, Málta, Németország, Olaszország, Spanyolország – vezetői kaptak meghívót, Orbán nem. Pedig az egyeztetés célja, hogy európai megoldásokat keressenek a migráció kérdésére az uniós állam- és kormányfők jövő csütörtökön kezdődő rendes csúcstalálkozója előtt. Pedig mint tudjuk, jelen állás szerint a magyar modell képezi a világítótornyot Európa sötétben tapogatozó, eltévelyedett vezetői számára, Orbán a példakép a migrációs politikai állóháborúban, ezért kérdezem tisztelettel: hogy lehet az, hogy nem tartanak igényt ennek a szent embernek okosságaira és a jótanácsaira? Ja, hogy európai (!) megoldásokat keresnek, o pardon, így már értem.Az a helyzet állt elő másfelől, hogy ezek a kedves néppárti emberek – beleértve az új olasz kormánykoalíció nagyobbik pártját, a propagandában fényesre lefetyelt 5 Csillag Mozgalmat is – keményítenék a Magyarországot a magyar kormány miatt elítélő, Saergentini-jelentést, amiről egyébiránt hétfőn szavaznak az Európa Parlament belügyi bizottságában. Tehát hogy az a hírérték ebben, hogy olyan képviselők szigorítanának a jelentés szövegén, akik a magyar kormánnyal elvben szövetséges pártokhoz tartoznak. Képzeljék, még lengyelek is vannak köztük!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.