1 éve Tarlós és Fürjes is teljes körűnek mondta az uszodafelújítást, mégis lehet még rá költeni. A Komjádira 3,8 milliárd forintot költöttek, az átadásnál Tarlós István főpolgármester azt mondta, hogy az uszodát teljes körűen felújították, teljes körűen modernizálták. Hogy ez mennyire sikerült, azt itt nézhetik meg.

Forrás: index.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Messze még a teljes-körű lenyúlás

Nem csak az olimpiás pénzek folydogálnak még, de az úszó-VBsek is

Újabb bő 300milliót költenek a a VB-re teljes-körű felújításon átesett Komjádira.
Igencsak elnyűgöző az a találékonyság, ahogy újabb és újabb száz-miliiókat tudnak eltapsolni még utólag is. Persze mondanom sem kell, hogy EU-s pénzből! =))
Yoda69
Ezt azokkal fizettetnem ki akik elfogadtak az elozo felujitast. sarlos es tarsai kft.
Eladott Ország
Fürjes Balázs kiemelt beruházásokért felelős ámokfutó kormánybiztos. Ez a közpénz felelős elköltésének módja? Hogy tökmindegy mi van, úgyis a marhák fizetik, akkor büntetlenül benyöghetjük, hogy ez van, mi nem tehetünk róla? Egyszerűen vérlázító. És ehhez kurvára nem kell átszámolni lélegeztetőgépekre, kórházi ágyakra, egészségügyi intézmények tartozására, oktatásra fordított nevetségesen szánalmas összegekre ezeket a pofátlan, minden határon túlmenő tételeket. Normális helyeken ilyen előnytelen, a közvagyont megkárosító szerződések megkötése esetén fejek hullanak, ezek meg vígan heherésznek. Nincs az a pénz, amit különböző jogcímeken ne lenne pofájuk elkölteni. Értem én, hogy sportnemzet vagyunk, hogy a nemzeti identitásunk szétszaggatja a mellünkön az inget, de hogy gyarapodás, fejlődés, kiszámítható jövő helyett csak a korrupt melldöngetés mindenfele… ez fájni fog. Rögtön miután a nemzeti nagyszerűség bódító, részegítő hatása elmúlik. Megint lopnak. Nem talicskával, kamionnal.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.