A visegrádi négyek nagy győzelmet arattak az uniós csúcstalálkozón, Magyarország továbbra sem lesz bevándorlóország – hangsúlyozta Orbán Viktor miniszterelnök a Facebook-oldalán pénteken hajnalban közzétett videóban.

Forrás: blikk.hu
Feltöltő: Commenter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

42 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
@Peller Anikó: Még nem jött rá, hogy a nemzeti beteg a saját betegségét tette ,,nemzeti iránnyá" ezzel az ,,illiberális" kijelentéssel. Így már jogosan van egy beteg ember egy beteg társadalom élén.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
@Commenter: Rádióm nekem is valamelyik gardrob mélyén van.
Nem tehetek róla, de erről a "győzelmi jelentésről" nekem a verébbel való sakkozás jut eszembe! Mea culpa!
Eladott Ország
Ez szuper, győzött a mi Viktorunk! – sikolthatná az egyszeri szurkoló, de azzal kell szembesülnie, hogy az ő Viktor vezére nemhogy nem boldog ettől, hanem kezd pánikba esni.
Most mi a túró van? Semmi különös, csak baromi nehéz úgy harcolni az Unióval, hogy egy oldalon állnak. Márpedig harcolni kell, ellenségre szükség van. Úgyhogy most azt találták ki okosék, hogy egyrészt unióék nem is gondolják komolyan, bármit mondanak. Ha ugyanazt mondják, mint Orbán, akkor is hazudnak. Másrészt ki kell jelölni a következő ellenséget, aki ellen harcolni lehet. Jó ideje megy már a hergelés, de itt az ideje kitűzni a lőlapot. A mindenki adójából zabáltatott propagandista uszítja Orbán szektáját, hogy ragadjanak fegyvert és üldözzék el azokat a honfitársaikat az országból, vagy akár Európából, akik mást gondolnak a világról, mint amit most éppen az egykor büszke liberális miniszterek elnöke gondolt.
csipetke
@Eladott Ország: 11:17 Ez annyira mulatságos,(legalábbis nekem) mikor csikari veri itt a nyálát a fidesz mellett,és úgy csinál,mintha lenne valaki fideszéknél.Folyton többes számban beszél.Bár lehet,hogy ő a portás a székházban.Vagy a nyócvankettedik szaladjideteddoda
steve82
@Shikari: Szóval akkor ki is van fizetve?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.