Állítólag bizonyos vendégek viselkedése miatt hozták a szabályt, és nem mindenkire vonatkozik.

30 forintért árulnak egy deci csapvizet egy soproni étteremben
Fotó: Pexels

A Világgazdaság egyik olvasója szokatlan dolgot tapasztalt egy soproni pizzériában. Az itallapon a csapvíz is fel van tüntetve, méghozzá 30 forint/dl-es áron. 

Az étterem tulaja a lapnak azt nyilatkozta, azért értékesítik sokszoros haszonnal (egy liter csapvíz ára nagyjából 50 fillér) a sima csapvizet, mert megunták, hogy "másnaposan hömbölgő egyedek" rájárnak az ingyen vízre.

A fesztiválozó ittas fiatalokat sem szeretik:

A VOLT Fesztiválon elfogyasztott italok és egyéb szerek hatására sajnos igen sok fiatal kerül olyan állapotba, hogy nem lesz kívánatos vendég. Mi nem azért dolgozunk, hogy például egy 15 fős társaság a teraszunkon ingyen csapvíz és 2 db felszeletelt pizza társaságában kikészítse a felszolgálót 3-4 órán keresztül. Ők nyilván megtehetik ezt, mi pedig asszisztálunk hozzá. Hát nem!”

– írta az üzletvezető, aki leszögezte: törzsvendégek, családok és gyermekek ingyen kapják a frissítőt.

A pizzéria Facebookján heves vitát generált az eset:

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Equus1
drága? Nem kell venni. Keresni kell egy vöröskeresztes sátort
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
tothjani
Nálunk a sarki utcai Lángosos 50 forintért árulja, de ő legalább felforralja és tesz bele egy 15 forint értékű Tea filtert így 3 Deci forró víz +1 filter csak 150 forint :)
Equus1
drága? Nem kell venni. Keresni kell egy vöröskeresztes sátort
wagabund
aki látott már 15 másnapos, ordibáló, nagyarcú fiatalt, aki még nem tudja, hogy hányni, vagy fosnia kell, ég a gyomra, még menni is alig tud...na ők együtt ugráltatják a vétlen felszolgálót...miközben már néhányan összeokádták a mosdót(is) a víz árában még halványan sincs benne az összefosott, le nem húzott WC takarítása (sem)...

Bármilyen hihetetlen, de a pincér is ember, meg a takarító is (ha van)
balos
Azt gondolom,hogy akkor jogosan kérhetnénk a kurmányt,hogy saját zsebből finanszirozzák a stadionokban ingyenélő falábú bugrisokat!
Eladott Ország
Egészségére, aki betér. Igaz Mária honban permanensen növekednek a bérek, mint a bolsevikok a téli palota ostrománál. A fidesz által vezetett statisztika szerint már elértük a bruttó háromszázezer forintos fizetést, ha átlagoljuk (médián helyett) az állami elvtársak havi ötmilliójával.
tulipan
Ekkora pofátlanságot, csakis Orbanisztánben engednek meg ! Nyilván haver a hely FŐNÖKe!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.