Patyi András, vagy ahogy Orbán Viktor hívja, a bírságbajnok, már nem az NKE rektora, de nem kell félnie, hamarosan megint három intézmény élén állhat: az NVB és az Államreform Bizottság mellett ő lehet a Közigazgatási Felsőbíróság élén is.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
A törvény szerint mindenki egyenlő, a valóságban azonban vannak még egyenlőbbek. Ez a Nemzeti Együttműködés Rendszere. Vagy kussolsz és együttműködsz, vagy viszlát. Lesznek itt még gondok, kedves Jogtudós András. Hála legyen, az ország vagyonát már nem nagyon kell félteni, az a legjobb kezekbe került (ami még megmaradt belőle, azt már nem nagy ügy széthordani). Abban viszont sok igazság rejlik, hogy a hatalom birtokosai az idő múlásával egyre nagyobb védelemre szorulnak majd, jól érzi a vezérlő csillag. Ez abból is jól látszik, ahogyan önmagát nyugtatja: hát persze, hogy a szabad magyarok szabad akaratából lett meg a harmadik kétharmad. Hát persze, hogyne.
Qqberci
Mi a lófütty az az Államreform Bizottság? Nem volt elég a Tákolmányozás?...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.