Nagy Anikó a kormánypárti Magyar Időknek jelentette be, hogy 191 milliárddal több megy az egészségügyre. No, nem most, majd jövőre.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csipetke
Ennek a nőnek hétszentség,hogy az utóbbi években nem volt hozzátartozója,de ő maga sem az egészségügy beteg bugyraiban.Aszongya a cikk,hogy ez a nő a tv2-nek nyilatkozta,hogy nemzetközileg híresen jó a magyar egészségügy.A tv2-t néző nyóc ember lehet,hogy el is hitte.Nemzetközileg meg bizonyítottan jók a magyar orvosok,hiszen a megélhetésükért külföldön dolgoznak.Ekkora f@szságot,hazugságot ritkán olvas az ember,amit ez a nő tolt.Pénz is lesz az egészségügyre,de nem most,majd jövőre.A kis puhosnak fontosabb kiadásai vannak most,Romániában finanszíroz jégpályát,és gondolom,itthon is épülnek tovább a stadionok,hiszen megígérte a dúcse...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.