Kábítószerbirtoklás és garázdaság miatt körözte a rendőrség azt a férfit, aki hétfőn riadalmat okozott a ferihegyi nemzetközi reptéren.

Az Országos Rendőr-főkapitányság közleménye szerint hétfőn 9:50-kor kapott bejelentés a Repülőtéri Rendőr Igazgatóság a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér 2A termináljából az egyik check-in pulttól, hogy egy külföldi utas hangoskodik, zavarja az utasokat.

Körözték a Ferihegyen riadalmat okozó férfit a rendőrök

Fotó: ORFK

A férfi már a taxiból kiszállás után is zavartan viselkedett, berohant a terminálba, ahol letette a táskáját és eltávolodott tőle.

A rendőrök a férfi gyanús viselkedése miatt a terminált kiürítették, a tűzszerészek a csomagot átvizsgálták, amelyben robbanóanyagot nem találtak.

A zavartan viselkedő férfihez a rendőrök mentőt hívtak, akik kórházba szállították. A férfi adatainak ellenőrzése során megállapítást nyert, hogy ellene garázdaság és kábítószer birtoklása miatt körözés van érvényben.

Az utasok 10 óra 30 perckor visszatérhettek a terminálba.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

mackoka46
Bezzeg az 5 gyermekes édesapát halálra verő rendőröket nem körözik, pedig nem kis riadalmat kelt a lakosság körében, ráadásul annullálja a rendvédelmi dolgozók renoméját.
Azt sem ártana elrendelni, hogy részegen ne szondázhasson a rendőr.
Pálinkás Pál
@mackoka46: Nem védem a zsarukat..de arra az agresszív cigóra gondolsz aki rájuk támadt??
mackoka46
@Pálinkás Pál: Ne is védd, hiszen mindent megtehetnek velünk limit nélkül. Ha elítéli a bűnöző rendőrt a bíróság ? Sebaj, jó fideszes voltál ? Bűnözhetsz tovább ! Elvégre a törvényhozás is abból áll. Tehát engedjen meg nekik bármit a törvény, én nem tudom elfogadni a gyilkosságukat, bárhogyan is teszik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.