A Jobbik el akarja érni, hogy ne csak a nők, hanem a férfiak is vonulhassanak nyugdíjba negyven évnyi munkaviszony után – mondta hétfői budapesti sajtótájékoztatóján Ander Balázs, a párt országgyűlési képviselője.

Jobbik: a férfiak is vonulhassanak nyugdíjba 40 év munkaviszony után!

Fotó: Pixabay

Szavai szerint folyamatosan bombázni fogják ezzel a javaslattal a kormányzatot. Hangsúlyozta, hogy éltek már ezzel a kezdeményezéssel a jövő évi költségvetés vitája során is; számításaik szerint 2019-ben ez a megoldás 40, a rendszer kiteljesedése után évi 150-160 milliárd forintjába kerülne a büdzsének.

A költségvetést ez nem rendítené meg – jelentette ki az ellenzéki politikus, olyan statisztikákat idézve, amelyek szerint a hatvan év feletti lakosság tizede megváltozott munkaképességűnek számít, négyszer ekkora a krónikus betegséggel küzdők aránya, a magyarországi férfiak háromötöde pedig meg sem éri a nyugdíjba vonulás most hatályos alsó korhatárát.

(MTI)

78 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
2014-ben végleg elvették a tűzoltók, a rendőrök, a buszsofőrök, a mozdonyvezetők, sőt a különösen egészségkárosító munkakörökben dolgozók korengedményes nyugdíját, és még egy tüntetés sem volt – sztrájkról nem is beszélve. Az érintett körülbelül százezer ember belenyugodott. Igaza is volt Kertész Ákosnak minden betűjével. Fekszünk a sárban, röfögve, örülve, ha a gazda moslékot zúdít elénk és nem figyelünk rá, hogy a háta mögött ott a böllérkés a kezében.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
@durbincs:MAGYARORSZÁG BULGÁRIA UTÁN A MÁSODIK LEGKORRUPTABB ORSZÁG VOLT AZ EURÓPAI UNIÓBAN. Összességében az ország 9 helyet rontott a listán, ezzel 66. helyen áll. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy míg 2016-ban Görögország és Olaszország is korruptabbnak számított Magyarországnál, Románia pedig pont olyan korrupt volt, mint Magyarország, mostanra ezeket az országokat mind leköröztük korrupcióban. Magyarország 45 pontot kapott a korrupciós indexen, így Szenegállal áll egy lépcsőfokon. Az ország teljesítménye ezzel az eredménnyel valamivel rosszabb, mint Malajziáé és Montenegróé, és valamivel jobb, mint Ománé, Jamaicáé vagy Fehéroroszországé.
index.hu/gazdasag/2018/02/21/ti_korrupcios_jelentes/
Eladott Ország
@durbincs: Egyébként meg jó lenne, ha a témához válaszolnál, seggfej.
Eladott Ország
@durbincs: Nem a fidesz akadémián vagy seggfej!
dr. prédikátor
@Eladott Ország: Ne is próbáld vele megértetni a dolgok lényegét! Ezt a majmot kiskorában a falhoz verték, azért ilyen! Az esze helyén csak fűrészpor van!
dr. prédikátor
@durbincs: Anyádnak meg a hugodnak csináltál már gyereket? Apádat leszoptad??? vacsora helyett!geci románcigány!!!
dr. prédikátor
@durbincs: értelmesen böfögjél te pedofil fasszopó geci!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.