Günther Oettinger szerint a magyar miniszterelnök politikája problémás, de ezzel nem fogja megváltoztatni az Európai Néppárt demokratikus-liberális alapállását.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Ez a mi kicsimitugrásznérók ott labdába se rúghat a legnagyobb bánatára elkerülik mint a leprásokat !!!
tudode
Késő!
.
Addig nem nyugszik, amíg NEM VÁLIK BOTSÁSKA felcsúti "tisztességessé" az egész világ!
,
www.youtube.com/watch?v=NtKwEovr5Wo&t=2s
,
Aztán MIT ÜZENNEK ennek a kapu nyitogatónak, csukogotonak, aki a ráérzett szakbarbárként a HATALOM, és PÉNZ Forsyte Saga-ra, ami kijön az ETETŐJÉN!
.
Jozefina
"Günther Oettinger szerint Orbán bizonyos tételeivel már most elszigetelődött az Európai Néppártban, úgy véli azonban, hogy az európai színtéren politizáló néppártnak némi elhajlást el kell viselnie. „Az antiszemita felhangok elfogadhatatlanok, és ezt Orbánnal is világosan közöljük. Mindazonáltal jobb, ha a politikáról vitatkozunk, semmint hogy azonnal kizárással fenyegetőznénk” – mondta Oettinger."
Oettinger Úr egy kicsit el lehet tájolódva!!! Az azonnali kizárás már évek óta táma. De ebben is az EU Néppártnak magafelé hajlik a keze, mert, ha a fideszt kizárnák, akkor esetleg nem lennének többségben??? Egyszer csak szakad a cérna, ha ezért a Néppárt politikusait is sűrű kritika éri!!!
papa.49
@Jozefina: Igen a többség megléte a kizárás legfőbb akadályozója !!!
papa.49
@Jozefina: De remélem hogy lesz olyan határ ahová már nem követik a háborodott minihitlert a néppártiak !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.