Az új Nemzeti alaptanterv (NAT) bevezetésével párhuzamosan a kormány két típusú tankönyvet vezetne be az állami iskolarendszerben: egy állami és egy egyházi, keresztény szemléletűt – értesült a Népszava. Az Emberi Erőforrások Minisztériuma nem cáfolta a napilap értesüléseit. Egyben megismételték korábbi közleményüket az új NAT-ról: a tantervi koncepcióról a minisztériumi véleményezést követően indul széles körű társadalmi és szakmai egyeztetés, majd annak lezárultát követően kerül a kormány elé a tervezet. „A tárca célja, hogy a magyar diákok versenyképes, a munkaerőpiacon és az életben is értékes, valamint a nemzeti kultúrát korszerűen átadó tudást szerezzenek az iskolapadban” – írták. Egyre több iskolában egyébként elő sem veszik az újabb tankönyveket, sok helyen megkérik a diákokat, hogy adják le régi tankönyveiket, mert az utánuk következőket is azokból tanítanák.

Forrás: 168ora.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Lepényleső
Na és olyan nem lesz amiből tanulni is lehet?
tudode
Volt idő, amikor az IDŐSEBB TESTVÉR könyveit örökölhette a fiatalabb, na nem ORBANISZTÁNBAN, hanem még akkor, amikor TISZTES SZEGÉNYSÉGBEN is lehetett élni, és nem csinált az állam ÜZLETET a könyvkiadásból is! Mi a bánat indoka van annak, hogy MINDEN ÉVBEN ki tudja HÁNY ERDŐNYI FÁT pusztítanak el EZEK mindenen áttrappolva.
.
Megzenésítve üzenet ENNEK még rövidnadrágos korában:
.
Közzététel: 2009. febr. 10.
----- Koncz Zsuzsa - Ne vágj ki minden fát
www.youtube.com/watch?v=gD7236aytco
.
Különben aki a HITÉVEL dicsekszik az hasonló ahhoz, mintha a NEMI SZERVÉT mutogatná, mivel ez magánügy!
Eladott Ország
Számomra sokadik alkalommal is felfoghatatlan, hogy milyen emberek lehetnek azok, akik az elmúlt hat év történései után még bármit is reméltek, akik még úgy gondolták: érdemes egyezkedni, vitázni, érvelni ezzel a kormánnyal szemben. Újra és újra odamenni és sokadszorra tartani az arcukat, ide kérjük a pofont címszóval. Az a pusztítás, ami az elmúlt évtizedekben, kiemelten az elmúlt nyolc évben az oktatásban történt, nem jöhetett volna létre a Gallóné-féle reménykedő, értetlenkedő kollaboránsok nélkül. Akik a sztrájk sikeres volt, de nem járt eredménnyel típusú meggyőződéssel állnak tátott szájjal a faszerdőben. Már csak azt kellene eldönteni, hogy ki árt többet a magyar oktatás jelenének-jövőjének. Azok, akik következetesen vernek szét mindent hat éve, vagy azok, akik látva, hogy mindent szétvernek körülöttük, még mindig értetlenkednek.
görbetükör
Nem ez a fő gond, legyen kétféle, sőt többféle oktatás.
A gond ott kezdődik, hogy "ezek" akarják tanítani a gyerekeket a kereszténység dolgaira.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.