Kifakadt Hadházy Ákos volt LMP-s politikus, amiért a Nemzeti Választási Bizottság elkaszálta a népszavazási kérdéseit. Patyi Andrást sem kímélte Facebook-posztjában.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

48 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bencemacska
Van még olyan halmozott pozíciója, amiért le kell mondania a főbírói tisztért???
Hol lehetne arról olvasni, milyen ítéletek meghozatalában vett részt közigazgatási bíróként?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
papa.49
Az összes pozícióban csupán seggnyalók hada található !!!
Commenter
@papa.49: ...és ellenzékben is, sajnos! Tisztelet a kivételnek, ha van még ilyen...
Commenter
@papa.49: Hadházy Ákos klinikus állatorvos, aki külföldön is dolgozott. Látja nyilván, hogy ha valamire, akkor erre a korcs, zakkant, avitt, életképtelen rendszerre illik annak a bizonyos állatorvosi lónak minden tünete. Ilyen szakmával a kezemben én itt már nem kínlódnék egymagamban pláne azok után ami a lmp-ben történt Hadházyval. Nyugaton praktizálnék állatorvosként. Vagy akár itthon, hiszen az állatorvosok közül is egyre több jó szakember vándorolt ki. De ez persze csak az én véleményem.
papa.49
@Commenter: Miután kilépett a fütyiszből én se értettem a döntését a lmp. belépésével, vagy ennyire nem tudta mi a szerepe az lmp. nek??? Vannak akik nem futamodnak meg akkor se ha kurva nehéz helytállni, ez a pali egy azok közül, becsületére válik a cselekedete !!!
bencemacska
Van még olyan halmozott pozíciója, amiért le kell mondania a főbírói tisztért???
Hol lehetne arról olvasni, milyen ítéletek meghozatalában vett részt közigazgatási bíróként?
Commenter
@papa.49: nem ő az első és egyetlen akit a lmp megvezetett, pedig ex-fideszesként ismernie kellett volna az ungár-féle háttérországot. Becsülöm érte amit tesz, nehogy baja essen. És ugye a kampányban őt is karaktergyilkolták rendesen, ellopták a repülési naplóját (nem közpénzből fizette a képzést, mint apuka rühellkének az akkor még séf-leszek hóbortját) hanem a saját pénzén. Magányos alakja HÁ a mai ellenzéknek.
bencemacska
@Commenter: ma, 12:16
Szerintem nem akarja az édesapját egyedül hagyni a klinikán, mert már nem fiatal!
Commenter
@bencemacska: ez is tiszteletre méltó. Nem is tudtam,hogy a politika mellett praktizál még!
Kookas
üzenem Hadházynak hogy azt a szobrot én is kőrbe vagy le vizelném!
Commenter
@bencemacska: gondolod hogy az összeférhetetlenség vagy a pozícióhalmozás zavarja azt az embert aki elcsalt egy választást, és nem mellékesen még udvari beszédíró is és ex-rektor is? Szerintem nagyon nem!
bencemacska
@Commenter: ma, 14:07

Én már lassan semmit sem értek. Szerintem az eddigi funkciói is összeférhetetlenek voltak. Tudtommal az ellenzék szóvá is tette, de OV kiröhögte őket!
Számtalan titulusa mellett nem tudom hogyan gyakorolta, vagy szüneteltette(?) a bírói mivoltát. A Wikipédia még azt sem hozza, hogy mikor volt bíró - amikor állítólag gyakorlatot szerzett - sőt egy szóval sem említi, hogy a Hegyvidéki kerület jegyzője is volt, sőt dolgozott az Alkotmánybíróságon is.
Ha közigazgatási bíró volt, akkor azt Handó Tünde beosztottjaként tehette!
Sötét az egész ember!
Commenter
@bencemacska: külsőre egy menyétre, nyestre emlékeztet. Jelleme egy dögkeselyűé.Tipikus szürke eminenciás. Bármit a hatalom mellett és érdekében.
kereső
Kedves Ákos! Miért is "értelmiségi" ez a jó ember?Mutatott valaha is olyan kvalitásokat ez a szerviluis csinovnyik?
kereső
@kereső: bocsi! "szervilis",vagy ha úgy jobban tetszik magyarul"szolgalelkű"
bencemacska
@Commenter: ma, 15:27
Tipikus "turulban született".
Az ő jegyzősége idején állították fel a XII. kerületi turul szobrot engedély nélkül és bírósági határozat ellenére sem bontották le!
Ő az, aki annyira szélen áll, hogy még egy lépés jobbra, és leesik a térképről.
Commenter
@bencemacska: "gyönyörű" az a szobor. Pont olyan szép mint a makovecz féle öko építmények. Nem bontották le, ők törvény fölött állnak pláne ha az ilyen embereken keresztül mint ez az ember a törvény is mellettük áll. Majd az idő vasfoga fog csak a szobron meg a rendszeren is. Ameddig ez a rendszer van addig a szobor is ott lesz.
bencemacska
@Commenter: ma, 18:41
Ma már teljesen törvényesen áll, mert nem kell a főváros engedélye a köztéri szobrok állításához. Ezért tehetnek a Nagy Imre szobor helyére is akármilyen förmedvényt!
bencemacska
@kereső: ma, 15:34
A végzettsége és az általa betöltött pozíciók alapján jól használta Hadházy a kifejezést!
Ő nem a tudatlansága miatt, hanem a gonoszsága miatt olyan amilyen!
kereső
@bencemacska: vitatkoznék Veled, mert szerintem az "értelmiségi" lét nem annyi,hogy van egy diplomája.
bencemacska
@kereső: ma,18:56
Miért szerinted a fasiszták között nincsenek értelmiségiek?
Sokkal rosszabbak, mint a megvezetettek!!!
tudode
Ezek a PÁRTKATONA NYALONCOK hasonlóak a bőrfejűekhez, akik HELYETTÜK képeSSek
"parancsra" még gyilkolni, és jó pénzért ÉJJEL, NAPPAL harckészültségben pattognak, mint a nikkelbolha saját gatyájukban
.
www.youtube.com/watch?v=EcOzi0uKAxo&t=180s
.
Ki gondolta "volna" még álmában is, hogy EZ, aki mozgatja ezt az egész GÉPEZETET ápolatlan "falusi gyerek" létére képeSS így kikupálódni, MINDIG VALAKINEK Sorostól a lábán tiporva!!!
.
Hadházy minősítése TALÁLT, süllyedhetnének EZEK az ingyenélők a pokol legmélyebb bugyrába!
.
Csak a korbács hiányzik a KOLDUSHOZ is szégyen kezéből, mi bátorítja fel a csucsit arra, hogy az egyik kihelyezzett frakció szpicsen azt mondhatja, hogy
.
"""" Aki tisztességesen viselkedik, és megsebesül a csatatéren, ha valami nagy pofonba beleszalad, valami disznóságot csinál, problémái lesznek, megsebesül a csatatéren, de tisztességesen viselkedik, akkor kihozzuk a csatatérről, majd elkenjük a dolgot, DE AKI NEM ARRA MI IS LŐNI FOGUNK! """
.
RémeSS!
Commenter
@bencemacska: igen. valódi mártírokat?! nemzeti vértanúkat fognak a Nagy Imre szobor helyére tenni ebben biztos vagyok.
Commenter
@kereső: majdnem a teljes Fidesz a jogi karon diplomázott...és tahóbbak mint az általánost sem végzett analfabéta.
bencemacska
@tudode: ma, 19:02
Ezt a gondolatot Göbbelstől tanulta!
Commenter
@bencemacska: tanulta? Nem tanult ez semmit. Valakik (többek között patyi is) összeollóznak neki beszédeket, történelmi személyiségek gondolatait innen onnan. Papírról visszahörgi, mindegy is neki ki mondta. Emlékezz, március 15-én a Himnusz első versszaka is komoly gondot okozott ennek a rendíthetetlen hazafinak, aki egy számítógépet nem tud bekapcsolni. Gyógypedagógus anyával fullosan beszédhibás, nem mellesleg funkcionális analfabéta.
bencemacska
@Commenter: ma, 19:03
Nem vagyok jártas a képzőművészetben, főleg a politikai szobrokat nem ismerem, de állítólag egy 1930-s években a "vörös terror" /Tanácsköztársaság/ áldozatainak emlékére készült emlékmű kerül "vissza".
Commenter
@bencemacska: Láttam. Valami izomkolosszus birkózik a kommunizmus rémével. Félelmet keltő alkotás, legalább annyira a maga nemében mint a szoborparkba száműzött kommunista szobrok. Fojtó, lehengerlő jellege van. Kőtenger, hivalkodó is, nevesincs is.A Nagy Imre szoborban viszont ember emléke, és emberi mivolta nyilvánul meg. Előbbi sovén giccs, utóbbi műalkotás. Én sem vagyok sem képzőművész, sem művészettörténész, mégis ez a benyomásom.
kereső
@bencemacska: 1934-ben készült szobor kerül a térre.
Én nem csodálkozom- egy részlet az alaptörvényből:Hazánk 1944. március tizenkilencedikén elveszített állami önrendelkezésének visszaálltát 1990. május másodikától, az első szabadon választott népképviselet megalakulásától számítjuk. Ezt a napot tekintjük hazánk új demokráciája és alkotmányos rendje kezdetének.
Ez az én olvasatomban azt is jelenti, hogy az orbán kormány és a fidesz a horthy korszak örökösének tekinti magát, azzal vallja magát jogfolytonosnak.Negyven év az ország történelméből kitöröltetik végérvényesen- tagadd meg apádat,anyádat!A 2018-as szavazás után ez a tendencia felerősödni látszik.
Hogy is irta Bartus L.2011-ben? " Az únió első fasiszta állama"- beteljesedik?
tudode
@bencemacska: .
Szerencsére csak HÍREK szintjén ISMERHETJÜK meg ENNEK a jellemét, de nagy igazság van abban, hogy LAKVA ISMERSZIK MEG még a csuti pl. is
.
civilhetes.net/velemeny/orban-viktor-elso-titkarnoje-nyilatkozott
.
Utólagos figyelemfelhívás! Ennek ellenére NEGYEDSZERRE is cipeljük a hátunkon ezeket a SZAPORODÓ pr-eket!
bencemacska
@kereső: ma, 19:42
Igen, ő Horthy örökébe szeretne lépni!
De ez nem sikerülhet neki, mert Horthy hozzá viszonyítva "úriember" volt!
NEM LOPOTT.
Uralkodásának 44 éve alatt nem vagyonosodott, mint a csuti törpe, meg a családja!
bencemacska
@tudode: ma, 20:05
Ismerem ezt a nyilatkozatot még az első orbán kormány idejéből!
bencemacska
ma, 20:13hoz javítás:
24 éve alatt (Összetévesztettem a lemondási évével!)
Commenter
@bencemacska: semmiképpen nem nevezném Horthyt úriembernek, még idézőjelben sem, és csak azért mert nem lopott. Inkább nem írom le amit gondolok.
bencemacska
@Commenter: ma, 20:27
Orbánhoz viszonyítva annak tekinthető.
Egyébként nem én találtam ki, csak elfelejtettem ki és hol fejtegette ezt a témát, ezért nem hivatkozhatok rá. A lényeg az, hogy engem meggyőzött arról, hogy OV emberként mennyivel hitványabb.
És még nem vagyunk a csúcson! Még tovább romlik a helyzet!
Commenter
@bencemacska: ma, 20: 36. Hitvány a hitványt tekinti példaképnek azt másolja. Van az úgy nevezett Narancs Akták, nem tudom mennyire tudsz angolul de Horthyról és politikájáról bemásolom a bevezetőt:

Vice-Admiral Miklós Horthy served as regent of the restored Kingdom of Hungary from March 1, 1920 until October 16, 1944. During this period of nearly 25 years, Hungary was an authoritarian democracy with a functioning multi-party parliament, though with significant restrictions on civil liberties and political pluralism. The main objectives of governments functioning under Horthy’s regency were: in domestic terms, to strengthen the neo-feudal Christian-nationalist foundations of the Hungarian state and contain the spread of Bolshevism; and, in external terms, to regain territories that Hungary lost via the June 1920 Treaty of Trianon. Hungary allied itself with the Axis powers in order to achieve the latter objective, participating in military operations against the Soviet Union on the Eastern Front from 1941 to 1945. With Horthy’s passive compliance, Hungarian authorities deported over 400,000 Jews to the Auschwitz concentration camp following the German occupation of Hungary in March 1944.
bencemacska
@Commenter: ma, 20:44
Igazad van. Sőt én az ötvenes években tanultam történelmet. Akkor egy jó szó nem hangzott el Horthyról. De lopással tényleg nem vádolták akkor sem!
Otthon is Teleki László kép volt, nem Horthy. Egészen kisgyerek koromból arra emlékszem, hogy H-t okolták a háborúba lépésért és Rákosi hatalomra kerüléséért.
Egyébként a szobor áthelyezés eszembe juttatja a Károlyi Mihály szobor sorsát, ami egy nagyon rossz emléket idéz, és nem tudok szabadulni tőle.
Commenter
@bencemacska: Horthynak nem kellett lopnia. Vagyonos nemesi családba született, teljesen más közegből származott mint orbán és jóval tanultabb (műveltebb) ember volt- lehetett volna jó is de nem lett, nácikkal szövetkezett a bolsevizmus visszaszorítása és nem utolsó sorban saját hatalma megőrzése érdekében, az ő autoriter! demokráciája is csak látszat volt.Ezt az embert rehabilitálta és temettette újra az mdf drantallal az élen. És kinek is köszönhetjük a "konzervatív, jobbos" orbánt?
Úgy van.Ijesztő, hogy már szobrok és kultúrkampf szintjén is mozog a rezsim.
Commenter
@bencemacska: ma, 21:06 aprócska adalék: Horthy felesége Purghly Magdolna is részben zsidó származású volt.
bencemacska
@Commenter: ma, 21:52
Igen hallatszik, ugyanúgy mint OV anyjánál.
Commenter
@bencemacska: se nem láttam, se nem hallottam még ov anyját soha. Csak a nevét olvastam, és azt hogy gyógypedagógus meg párttag volt.
bencemacska
@Commenter: ma, 22:24
Nem csak párttag, hanem függetlenített pártalkalmazott volt. Egyébként le a kalappal előtte, azért végzett gyógypedagógiát, mert a legfiatalabb fia diszleksziás és ő tanította, hogy el tudja végezni a középiskolát és leérettségizzen. Állítólag ő olvasta fel neki a tananyagot.
Commenter
@bencemacska: egy diszlexiás mellett nyilván kevesebb ideje jutott a másik két gyerekére. Ezt most hallottam először. Tényleg tiszteletre méltó az ilyen, olyan is akad aki nem is foglalkozik ezzel, sem maga nem fejleszti, sem mást nem kér meg erre.
anima
Ezek nácik.
Még eddig sikerült eltitkolniuk, de ez nem lesz mindig így!

b1.blog.hu/2018/08/15/kormanyszovivo_heller_agnes_egy_oreg_bigott_es_idejetmult_kommunista

A minden-ellenességük, akik nem őket szeretik mellett, a zsidóellenességük nyilvánvaló !!!
Hogy szépen gondozzák a zsidó sírokat, és ezért kitüntették őket?
Bakker, a zsidó sírokról, vagyis a meghalt zsidókról gondoskodnak szépen - érted ezt?
bencemacska
@Commenter: ma, 22:45
Nem volt nagy befolyással a két nagyobb gyerek életére, mert OV 1963-ban, Áron meg 1977-ben született!
Nem nagyon látni róla képet, pedig sokkal jobban néz ki, mint a bátyja!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.