Betegsége ellenére sem úszta meg a gyanúsítotti kihallgatást Sz. Gáborné. A csengeri örökösnőt ügyvédje jelenlétében, a Péterfy Sándor utcai kórházban hallgatták ki. Mint arról elsőként beszámoltunk a kedd este őrizetbe vett asszonyt szerda reggel fél kilenckor hallgatták volna ki Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozóiroda Aradi utcai épületében, a kihallgatását azonban el kellett halasztani. Helmeczy László ügyvéd lapunknak azt mondta, azért nem tudták kihallgatni ügyfelét, mert az éjszaka rosszul lett a fogdán és kórházba kellett szállítani. Elmondása szerint gyomorpanaszokkal vitték a Honvédkórházba az ügyfelét, akit később átszállították a Péterfy Sándor utcai kórház belgyógyászatára. A nő egyébként rengeteget fogyott és már a svájci fogvatartásakor tüdő-, gyomor- és bélproblémákra panaszkodott, de egyszer sem kérte, hogy vigyék orvoshoz. Közben kiderült, hogy nem olyan súlyos a csengeri asszony betegsége, ami miatt ne lehetne kihallgatni, ezért a nyomozók és ügyvéd szerda délelőtt

Forrás: 24.hu
Feltöltő: menekült
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

cikicakk55
Amennyiben nekem is annyi vaj lenne a fejemen,az én gyomrom is beadná a kulcsot. A másik probléma,hogy pont Kósába botlott,mert tudhatta volna,hogy Fideszest nem lehet palira venni,mert akkor is a Fideszesnek van igaza,ha nincs igaza. A hölgy minden féle betegséget produkálhat,de Kósa úgy is nyerni fog.
görbetükör
A betegség állapota és a gyógyulása a vallomástól függ. Ez ilyen egyszerű.
menekült
Már nem tippelek, ebből az ügyből még akármi is lehet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.