Hamarosan indul a legújabb nemzeti konzultáció, Orbán lapinformációk szerint már döntött a kérdésekről. A háromgyermekes nők életük végéig mentesülhetnek a személyijövedelemadó-fizetés alól.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Macskaszem
@Shikari: te felmentést kapsz, belőled egy is éppen eggyel több a kelleténél.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tulipan
@Shikari: Most, itt, még, az egész tolvaj féreg, agyatlan, narancsos horda, mint Te is aki tagja vagy űzi kisded játékait és aláássa a magyar nemzet eddigi létét! Aha, szerinted fekély? Szerintem meg, ÉPPEN Te és a hozzád hasonlók, rosszabbak vagytok,. mint a Tatár horda és a Török dúlás és példaképetekhez Hitlerhez "méltóan", álnemzeti hablaty "védelme" alatt, teljesen szétveritek-szétolpjátok az országot!!! Nem tudom mi marad utánatok? Lehet, hogy semmi és mint 1100 év alatt, már annyiszor az reménytelenség sokáig úrrá lesz, de ne reménykedj, nem ÚSSZÁTOK MEG!!!

"S sírt, hol nemzet süllyed el
Népek veszik körül,
S az ember millióinak szemében gyászkönny ül."
kripton
Már megint két topik egy témáról! :-((( Erről már tegnap már indult egy. Még hány lesz??? Mit csinálnak az Adminok???

Itt is helye van:
Amikor először olvastam a hírt lelkesedtem. Azt írtam, hogy "Ez tényleg nagy ötlet. A családi pótlékot meg a is ki kellene váltani valamilyen munkától függő juttatásra. Semmit, vagy csak a minimumot adni pusztán azért, mert valaki a világon van."
De most arra gondolok, hogy az összes cigány tulajdonú szinesfémkereskedő, meg hasonló vállalkozást sokgyerekes cigány nők nevére fogna iratni, amik így adómentesek lesznek.
kripton
@Shikari: Nem tudom. De akárhány is, ezután sokkal több fog, sokkal nagyobb mértékben adót kerülni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.