Nincs kormánypárti vagy ellenzéki klímaváltozás - fogalmazott az államfő az éghajlatváltozással kapcsolatos parlamenti felszólalásában. Pedig még dél sincs.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tulipan
Most, itt, még, az egész tolvaj féreg, agyatlan, narancsos horda, mint Te is aki tagja vagy űzi kisded játékait és aláássa a magyar nemzet eddigi létét! Aha, szóval a liberális fekély? Szerintem meg, ÉPPEN Te és a hozzád hasonlók, rosszabbak , mint a Tatár horda és a Török dúlás együtt véve és példaképetekhez Hitlerhez "méltóan", álnemzeti hablaty "védelme" alatt, teljesen szétverik-szétopják az országot!!! Nem tudom mi marad utánuk? Lehet, hogy semmi és mint 1100 év alatt, már annyiszor az reménytelenség sokáig úrrá lesz, de ne reménykedjenek nem ÚSSZÁT MEG!!!

"S sírt, hol nemzet süllyed el
Népek veszik körül,
S az ember millióinak szemében gyászkönny ül."'
papa.49
Akkor talán mindjárt el is lehet vetni a Paks II. mint teljesen felesleges, az emberi létet veszélyeztető beruházást, aminek a legnagyobb veszélye pont egybe esik a ,,bajuszszar,, által feltálalt problémákkal !!!
Nevezetesen NINCS ELEGENDŐ VÍZHOZAMA A DUNÁNAK A NYÁRI ASZÁLYOS HÓNAPOKBAN, MÉG A PAKS I. MŰKÖDÉSÉHEZ SEM, NEM HOGY MÉG A PAKS II. HOZ IS !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.