Megszavazta az Országgyűlés az NMHH és az MTVA költségvetési tervezetét, de a letelepedési kötvényeket még csak napirendre sem vették.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Arra a moslékra ami a ,,közszolgálati,, kanálisokból folyik egy fillért is kár áldozni !!!
csipetke
@papa.49: 13:36 Nekem is az jutott eszembe,hogy erre a rakás sz@rra amit egy marék ember néz csak,ennyi pénzt kiadni?!A orbáni mocsármédiára...Amit ide elcsesznek,gatyába lehetne belőle rázni 1-2 kórházat,vagy többet.
papa.49
@csipetke: Igen és fontosabb is lenne mint ez !!!
papa.49
@Apoca: Hát tudod vagy 28 éve nem láttam egyetlen Híradót se és tudod miért mert utálom mikor a pofámba hazudnak, és ebben nincs kivétel az előző kormányokkal sem !!!
csipetke
@Apoca: A legnagyobb gond ezzel az,hogy sok nyugdíjas nem fizet elő olyan csatornákra,ahonnan informálódnának,és nem csak az orbáni hülyítést hallanák.Igazából nem tudom,hogy pl az RTL előfizetéses-e,mert nálunk a UPC csomag része,és híradót csak itt nézünk.
Az is igaz,hogy a legtöbb nyugdíjasnak nem telik arra,hogy előfizessen bármit is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.