A rendőrség az Indexnek megerősítette a bűncselekmény tényét. A TV2 Tények című műsorának keddi riportja szerint a hétvégén egy ceglédi munkásszállón megerőszakoltak egy román állampolgárságú négyéves kislányt. A szülei azzal vitték orvoshoz a sokkos állapotban lévő, erősen vérző lányt, hogy valami ráesett, és fáj a lába. Amikor kiderült, hogy a gyermek combcsontja eltört, akkor a kislányt egy budapesti kórházba vitték. Itt derült ki, hogy a lábát eltörték, szexuálisan bántalmazták, megerőszakolták.

Forrás: index.hu
Feltöltő: X-ray
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

1magyar
Nehogy azt merje mondani valaki, hogy a legminimálisabb büntetést nem kellene alkalmazni, a faroklevágást!
De az életet sem érdemli meg az ilyen féreg.
vacsi
"A szülei azzal vitték orvoshoz a sokkos állapotban lévő, erősen vérző lányt, hogy valami ráesett, és fáj a lába. "
Ha a szülei ezzel vitték orvoshoz, akkor erős a gyanúm, hogy ők is besegítettek, hogy ez megtörténhessen! Kik laktak azon a munkásszállón? Mivel ott mindenki nyilván van tartva, aki szállást kap, nem lesz nehéz kideríteni az elkövetőt! Szerencsétlen gyerek!
kripton
@vacsi: Amíg ilyen bűnözővédő törvényink vannak, addig ez a helyzet csak romlani fog. Ezek az állatok az egész életére tönkretették a szegény kislányt.
Ha a büntetés olyan elrettentő lenne, amire gondolva lekonyult répával összecsinálnák magukat...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.