Júliusban letárgyalta és aláírta a kormány, hamarosan pedig a parlament is kihirdetheti egy amerikai szövetségi állam egyetemének és egy magyar egyetemnek a megállapodását. Nem, nem York Államról, és nem a CEU-ról van szó, amely több mint egy éve vár a miniszterelnöki jóváhagyásra. Indiana a szerencsés.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Majd ha a MIT köt szerződést az állammal, szóljanak!
namihami
@Nessy: Az MIT nem jó. Először is, ott szakmai munka és oktatás folyik. Másrészt (és ez a döntő) a magyar katolikus klérus nem adta/adja áldását az ott folyó oktatás szellemiségére. Túlzottan tagadjàk a bigott álláspontot.
Nessy
@namihami: Hiába, csak a magas szakmai tudást ismertem. Amerikában minden városban van egyetem, főiskola, legfeljebb a diplomájuk nem belépő komolyabb munkahelyre.
csipetke
Ezzel nem fricskát mutat a kormány,hanem bizonyítja az elmebaját.Valamiért kapkodásba kezdtek,és aki kapkod,benne van az is,hogy idióta döntéseket hoznak.Lásd.-a lakástakarékok kinyírása két nap alatt,vagy amit a hajléktalanokkal csináltak.A stadionokról nem is szólva,ami sok éve tartó elmebaj eredménye.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.