Nem a sajtószabadság védelme, nem a korrupció, nem az Alaptörvény menetrendszerinti módosítása, de még csak nem is a Soros-terv miatt tüntettek Magyarországon a legtöbbször az elmúlt három évben. Meglepő lehet, de a Kínában üldözött Falun Gong mozgalom vezeti a rangsort. Átfogó elemzés jelent meg a Magyar Tudományos Akadémia blogján az elmúlt közel három év tüntetéseiről, azaz összesen 3237 demonstrációról. Ez a hvg.hu heti politikai elemzése.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Törvényjavaslatot nyújtott be a kormány a magánélet védelméről. Bizony. Személyesen Trócsányi László igazságügyi miniszter nyújtotta be, azzal a két dolgos kezével. Mert még csak ez nem volt rendesen megvédve, de hamarosan ezt az apró csorbát is kiköszörüli a kormány és onnantól kezdve rend lesz és nyugalom, béke, szabadság és biztonság.Az otthon nyugalma lényegében úgy lett megvédve – ezt már gyurmázzák is bele szorgosan a gránitszilárdságúba -, hogy lényegében ezentúl csak a legelőn lehet majd tüntetni, mert ott viszonylag kevés a családi ház, magánlakás és még ennél is kevesebb kormánytag lakik arrafelé. Villamos is ritkán jár ott, tehát minden adott a nyugalmas tüntetéshez. Persze csak akkor, ha a rendezvény nem gátolja a tehenek legelési-, emésztési- és tejtermelési jogát, mert abban az esetben ott sem lehet hőbörögni. Egyébként nem értem, minek cifrázzák ennyire, miért kell úgy tenni, mintha a jogállamiság útján haladna az ország. Egyszerűbb lenne belevésni az alaptákolmányba a felségsértést, mint jogi tényállást és annak alapján bátran börtönbe lehetne vetni, aki kritizálni meri a nagyurakat. Szerintem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.