Az egészségügy nem üzlet címmel közli a Magyar Hírlap a Kásler Miklós emberminiszterrel készült interjúját. Az Emmi vezetője szerint a NAT is időben kész lesz.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Akkor aztán tényleg Isten irgalmazzon minden betegnek, akinek nincsenek milliói a nachtkaszliban!
Kirakják a kórházakból a Dialízis állomásokat is? Ott kell egy sebész, aki szakértelemmel csinálja meg azt az apró, de létfontosságú beavatkozást, hogy egyáltalán meg lehessen csinálni a kezelést.Egyáltalán célszerű mögötte egy nephrológiai osztály. Van akut eset, amikor a beteg bent fekszik,onnan viszik kezelésre, és vissza. Miért gond, ha a tvk miatt pl.üresen álló műtőt pénzért bérbe adja a kórház? Miért gond, ha a CT, UH a kórház épületén belül működik, és szerződése is van x. számú beteg ellátására? A beteget nem kell körbe utaztatni a városba.
Nem tudom, Kásler hogy a csodába igazgatott egy intézményt, ha ennyire virtuális valóságban él. Lehet, hogy jó elméleti szakember, de a gyakorlat idegen számára. Igaz, erről meséltek is a Onkológiai intézet ambuláns betegei.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.