Az 1956-os forradalom ünnepén mindig előkerülnek a díszszázadok, a történelmi fegyverek. Ha kicsit a díszletek mögé nézünk, kiderül, hogy a helyzet nem lehetne kínosabb: a Magyar Honvédség fegyvereinek jó része még mindig szovjet technika, amelynek lecserélésére nincs pénz. Ezeket az oroszok újítják fel, és ők is képzik ki használatukra a magyarokat. Ami a 3-as metrónál is kellemetlen, az a honvédségnél egyenesen biztonsági kockázat lehet.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Commenter
@Clavigo: @Sámannus: az ízléstelenség, a gonoszság az alávalóság netovábbja elavult szovjet fegyverekkel parádézni október 23-án. A mártírok forognak a sírjukban. Szörnyű lehet az amit a most még élő hozzátartozóik (így Nagy Imre unokája és dédunokája ) is éreznek :(((
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
...az a kínos, hogy az ilyen kényszerűségeket a baloldal a saját dicsőségének veszi.
Sámannus
@Csizmás Kond: Az is kínos, hogy az orbán csicskáknak a jut ribanckodásra , de nem jut a hadseregre csak a pökhendi pofázás.
Clavigo
Vazzze,,,venni kell még pár száz kardot..oszt jó van a zúgy...Apropo,,Mi nem vagyunk véletlenül NATO-tagország ? A kardokat meg ki kell osztani a Békemenet -hadosztálynak,,,,Minden ellenségünk halálra röhögi magát,,,,,,Oszt végre lesz egy kis nyugalom.
Commenter
@Clavigo: @Sámannus: az ízléstelenség, a gonoszság az alávalóság netovábbja elavult szovjet fegyverekkel parádézni október 23-án. A mártírok forognak a sírjukban. Szörnyű lehet az amit a most még élő hozzátartozóik (így Nagy Imre unokája és dédunokája ) is éreznek :(((
Sámannus
@Commenter: Azt kell hogy mondjam mindegy melyik oldal volt eddig hatalmon, feltűnő volt számomra, hogy mennyire elhanyagoljuk a haza védelmét. Ha Trump nem győz, máig ülne mindenki a tojásain. Úgy gondolnánk hogy ezt megteszi a NATO. Még Merkel is meglepődött amikor azt mondta neki Trump hogy tessék fegyverkezni, mire vissza kérdezett hogy a német hadsereg fegyverkezzen? Nincs ingyen fedél senkinek. A pohos is lázasan elkezdett totojázni, nehogy putyiny megsértődjön, ha véletlenül éles fegyvert kap a magyar honvédség. Meg is vette a csehektől azt az alkatrészt amiből majd valamit összeszerelnek, ha minden jól megyen talán minden harmadik jó lesz paintballozni.
Az is rettenetes lesz ha nekünk kell a szovjet technikát modernizálni, és attól csak az lesz eszméletlenebb, ha ezt is a metró biznisz csapatra bízzák. Majd tesznek bele olyan elektronikát amit az internetről úgy szabályozzák mint a játékgépeket, hogy ők irányítsák a háborút.
Commenter
@Sámannus: erre csak egy másik Napoleonnal tudok válaszolni: a szám címe helyesen: kérlek, ne félj!
www.youtube.com/watch?v=Y7y0NPqXvVE

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.