Czeglédy Csaba pótmagánvádat terjesztett elé hivatali visszaélés bűntette miatt Szanka Ferenc ellen, aki csoportvezető ügyészként vesz részt az ellene többek között költségvetési csalás miatt folyó büntetőeljárásban, írja a hvg.hu. Czeglédy szerint az ügyész szándékosan, a tények elferdítésével és elhallgatásával érte el, hogy szeptember elején még három hónapra meghosszabbítsák az előzetes letartóztatását. A Csongrád Megyei Főügyészség augusztus végén tett indítványt a Szegedi Járásbíróságnak arra, hogy az előzetes letartóztatását hosszabbítsa meg. Ezt az indítványt Szanka jegyezte, arra hivatkozott, hogy arra utaló jelek vannak, hogy védence megpróbálja meghiúsítani a nyomozás sikerét. Többek közt azt állította, hogy Ceglédy Csaba utasítására az egyik szombathelyi cégénél tartott házkutatást lényegében meghiúsították, nem mutattak meg mindent a nyomozóknak. Czeglédy ügyvédje szerint ez az állítás megdőlt, mivel a tanúvallomást kivizsgálták, a házkutatást végrehajtó nyomozók maguk

Forrás: 24.hu
Feltöltő: ibn Said
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Szabadsága ára: Gyurcsányra való terhelő vallomás:
.
Ime:
.
---- Czeglédy Csabát kiengedték az előzetesből
www.youtube.com/watch?v=osSgYvpBK9E
.
Elképesztő, hogy EZEK hány ezer POLGÁRTÁRSUKNAK törték ketté az életét, megsokszorozva a közel 1500 feljelentett családtagjaival, gombóccal a szájában!
.

.
karma1
@ibn Said: Koszi a cikket...:o)) Na, Czegledy szemelyeben torokot fogtak rendesen... De megerdemlik...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.