Fegyelmi fenyítést kap Czeglédy Csaba, amiért megsértette a zárka- és körletrendet – derül ki a hvg.hu birtokába került fegyelmi határozatból. A több mint egy éve előzetes letartóztatásban lévő baloldali politikus bűne: túl sok könyv volt nála a cellájában. A büntetés-végrehajtásban nincs kecmec: első- és másodfokú eljárásban, bizonyítékokat felvonultatva derítették fel a vétséget.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Nagyon kéne már a fütyisznek, hogy valljon a Gyurcsányra !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
@kereső: Ettől aljasabb rend még nem volt ebben az országban, igaz eddig még nem volt dakota lókupec miniszterelnök se !!!
Nessy
Micsoda skandalum! Ahelyett, hogy mobilon intézett volna drog ügyeket, tervezett volna szökést, olvasott! 47 könyv! Ez már egy terror cselekménnyel felér! Ezt ki kell vizsgálni, eljárást lefolytatni, határozatot, ítéletet hozni!
Tényleg nagy az Isten állatkertje!
kereső
@Nessy: @papa.49:" A lap birtokába került dokumentum szerint a múlt nyár óta előzetesben lévő balololdali politikus-jogász „fegyelmi fenyítést” kapott, miután túl sok könyvet találtak nála. A határozat pontosan rögzíti, hogy az engedélyezett mennyiségen felül – ami nem derül ki, pontosan milyen darabszámot jelent – 47 könyvet „halmozott fel” cellájában.

Holott „kerülnie kell a felhalmozást”, ezért a „fegyelmi jogkör gyakorlója helyesen arra jutott, hogy fegyelemsértést követett el” a bv-intézet házirendjének megszegésével."

Na kérem, két könyvnél senkinek se szabad többet tartani, mert "kerülni kell a felhalmozást".az egyik legyen mondjuk orbán kedvence:A gőgös Gúnár Gedeon, a másik meg: Orbán main kampf-majd ha megjelenik.
papa.49
Csak úgy megkérdezném a BV. től vajon azok a rabok akik ,,csicskáztatták, majd megölték,, a cellatársukat nem sértették meg a börtön rendjét ???
Még egy akit kínoztak az biztos hogy ordított, a Czeglédy meg csendben olvasott, érdekes összefüggés nem ???
Nessy
@kereső: Azért érdekelne a jogszabály, amelyik leírja, hogy hány könyv lehet, egy immáron több mint egy éve előzetesbe lévő fogvatartottnál!
Részletezve a könyvek tartalmát, oldalszámát, szerzők és fordítók névsorát!
papa.49
@Nessy: Egy biztos ha az ,,Orbán Viktor összes,, lett volna nála nem büntetik meg )))))))))))))
Az összes papírja amikből szórja a hazugságait )))))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.