Az érdekképviseletek Budapest belvárosában tiltakoznak a béren kívüli juttatások megadóztatása ellen. A szervezők ezreket várnak a megmozdulásra.

Elkezdődött a tüntetés a Magyar Nemzeti Banknál, a szervezők ezreket várnak a megmozdulásra – élő videó

Szakszervezetek demonstrációja a Cafeteria visszaállításáért a Magyar Nemzeti Bank székháza előtt, a Szabadság téren 2018. november 6-án. Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

Tömegdemonstráción tiltakoznak a szakszervezetek a kormány által tervezett adóváltoztatások ellen, ami érintené a cafetéria-szabályokat is.

Kedd 15 órától hirdették meg a tüntetést a Magyar Nemzeti Bank Szabadság téri épülete elé. A beszédek után petíciót adnak át a jegybank elnökének, aztán átvonulnak a Parlament elé.

A LIGA Szakszervezetek és a Magyar Szakszervezeti Szövetség demonstrációját a Zoom.hu Facebook oldalán követheti élőben:

Forrás: Zoom, Blikk, HVG

Címlapi kép: MTI/Szigetváry Zsolt

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
@fergeteg: @1magyar: @durbincs: nyugalom elvtársak, viktor már intézi, jönnek a kínaiak...
télen cso-cso szánnal mehettek melózni és a forintot rizsre fogják átszámolni ..
jön a beígért sárga veszedelem...,viktor már intézi !
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Peller Anikó
Ezreket vártok? Még filléreket sem fogtok kapni.
Eladott Ország
Sajnos ez az élő adás olyan mint az ellenzék. Láthatatlan. Magyarországon az építi majd újra a demokráciát, aki először lép ki Orbán-rendszeréből, aki feláldoz mindent, ha kell, az életét is (de nem muszáj meghalni), és akihez csatlakozni lehet, aki példát mutat, aki áldozatot hoz, aki hiteles lesz, akinek lehet hinni, mert a tettei adják a szavai hitelét. Aki mer bátrat húzni, aki nem fél, aki nem esik hasra azonnal az első akadálynál, hogy miből él majd meg valamelyik párttag. A parlamentből való kivonulás eljelentéktelenítené az ellenzéki pártokat, és nem lenne hallható a hangotok? Ellenkezőleg. Nem lehet kihez csatlakozni Magyarországon, ez az emberek baja. Aki a parlamentben Orbán kenyerét eszi, és legitimálja a rendszerét, azt nem veszik komolyan, s jól teszik. Nem lehet két úton sántikálni. Igaza volt-e József Attilának, e nemzet nagy prófétájának: “ügyeskedhet, nem fog a macska egyszerre kint s bent egeret”.
A parlament zsákutca, belül nincs kiút. Csapda, amelyben vergődtök. Ha nem mertek kijönni, semmi nem lesz. Belőletek sem, az országból sem. Ha bent vagytok, nem vagytok kint. De ez így nem megy. Akikre számíthattok, azok kint vannak. Nem fognak veletek szóba állni. Mi kint vagyunk. Te pedig belül. Nem vagyunk egy oldalon.
fergeteg
Szüntessék meg a béren kívüli juttatásokat!
1magyar
Van itt még francia cafetériás cég, azt szüntetssék meg. Miért nem lehet csak magyar cég a cafetéria működtetője???
1magyar
@fergeteg: Szüntessék meg a béren kívüli juttatásokat - igazad van, mert amikor meg nyugdíjba mennek az összeg nem fog szerepelni benne.
csak úgy....
@fergeteg: @1magyar: @durbincs: nyugalom elvtársak, viktor már intézi, jönnek a kínaiak...
télen cso-cso szánnal mehettek melózni és a forintot rizsre fogják átszámolni ..
jön a beígért sárga veszedelem...,viktor már intézi !
csak úgy....
@durbincs: kopj le rólam muki, unalmas vagy ...
Desischado
Millióknak kellene kimenni és az ellenzéknek nevezett pártoknak is melléjük állni. Jól írta Eladott Ország! Kellene egy vezető párt, aki mellé oda lehetne állni, de nincs kit követni!
Eladott Ország
@1magyar: Csak az a baj, hogy sem fizetés sincs, sem cafetéria. Már Románia is beelőzött.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.