Nagyszabású fejlesztési programot akar a kormány a határokon átívelő dél-alföldi térségben, Szegedet tennék meg központnak. Lázár János szerint már csak két ellenzéki polgármester van útban. 

Hosszú interjúban ismertette a kormány terveit a Promenád.hu nevű portálnak a térség országgyűlési képviselője. 

A kormányzat számára kiemelten fontos a dél-alföldi régió fejlesztése, ezért Szegedet szeretnénk erős centrummá tenni. Szeged és Hódmezővásárhely szoros együttműködésében látjuk a jövőt

- mondta Lázár, aki a Hódmezővásárhely–Szeged tram-train mintaprojekt végrehajtásáért, valamint a Szeged–Szabadka–Baja vasútvonal kialakításáért felelős kormánybiztos is jelenleg.

Nagy dobásra készül Lázár, Botkát és Márki-Zayt arrébb tenné

Fotó: Facebook

Az egykori miniszter határokon átívelő fejlesztéseket szeretne, Szegedet összekötnék Szabadkával, az ottani vasúti pályát korszerűsítve, 31 perces menetidőt elérve, valamint Bajával is megteremtenék az összeköttetést. A kormánybiztos úgy fogalmazott:

A Baja–Szabadka, Szabadka–Szeged, Szeged–Vásárhely és Vásárhely–Békéscsaba vonal vasút-korszerűsítésével a trianoni diktátum óta a legjelentősebb, határon átlépő vasúti projektet hozzuk tető alá. 

A fejlesztéseket viszont úgy kellene megvalósítani, hogy jelenleg Szegeden és Hódmezővásárhelyen is ellenzéki polgármester van. 

Szeged fejlődésének jelen pillanatban egyetlen akadálya van, mégpedig Botka László, aki ma már nem a megoldás, hanem maga a probléma 

- állítja Lázár János, aki a Szeviép és a VIP-parkolás ügyét hozza fel a polgármester ellen. 

A Fideszes politikus szerint pártjának Szegeden és Hódmezővásárhelyen is új, polgári többséget kell szerveznie, mindkét városban köztiszteletben álló és pártok fölötti polgármesterjelöltet kell állítani.

Lázár ekézte Márky-Zay Pétert is, aki szerinte városa vezetése helyett országos politikai babérokra tör:

Márki-Zay azzal álmodik, hogy 2022-ben a parlamenti választásokon ő lesz Orbán Viktor kihívója 

- vélekedett a miniszterelnökség korábbi vezetője. 

60 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sokanvagyunk
"Márki-Zay azzal álmodik, hogy 2022-ben a parlamenti választásokon ő lesz Orbán Viktor kihívója" - Csak egy kis félrevezetés, saját álmát vetíti ki...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bakcsubakka
@Shikari: Te? ??? Magyar ???
Nem !!! Te egy rakás,büdös,hitvány szarcsimbók vagy ,nekünk magyar hazafiaknak !!!
Shikari
@bakcsubakka: Üdvözöllek leendő tábor lakó.
bakcsubakka
@Shikari: Ó ,te hitványságnak élő(sajnos ) példázata,te állatbaromanyenatoszósenkinélsekülönbhogyaznyádvágottvolnaafalhozegynaposkorodbanfaszszopókullancsarákciterázzonbeidenballadákathitványhatalomnakseggnyalójaveszettkutyájaadélvidéknekaholöleledanénikédmelletamamikádatismegtoszoddenemesikidegennekmertanyádatisaligismerőFASZVAGYÉSNAGONOCSMÁNANYKOMÁNYNYALONCHITVÁNYPONDRÓAKIAZAPJAFAXÁTSZOPJAKÖZBEN BÖFFENT EGYET AZ OLDALRANEMLEHETNEHOGYTEPÉLDÁULNELEGYÉLCSAKDÍSZ A HALFAROKPÖCSÉNŐMEGBŐNYÁLLALNYALJAKIAZ APUCIKÁJAMEG TEMEG ATÖBBIFÉREGNYALONC...elveszitettem a fonalat...keress egy kötelet,akaszd fel magad ! MINDENKI JÓL JÁR !
Méghogy tábor ! Megállj te hitvány ! Fogsz te még menekülni ,mint a vándorpatkány !
Ha rákerül a sor imádkozz,hogy ne én vagy a többség döntsön a sorsotokról !
Tudod te azt hogy vidéki "öregember " létemre185 centisen mekkora csirkenyakat ér körbe a két kezem? A tiédet biztos,hogy legalább kétszer!
bakcsubakka
@Shikari: Mamika megtoszva ? nagyon ráérsz hitvány patkány?
Te rohadék !Hát ti táborba tennétek aki nem lop,csal,hazudik? Add Istenem ,hogy egyszer az ilyenek ne tudjanak gyorsan elmenekülni.
Dögölj meg ! Még ma !
bakcsubakka
@Aki Én: Óh,csak adja a jóisten,hogy ne tudjanak elmenekülni ,ha rá kerül a sor !
Ja ! és hozzám hasonlóak karjaiba fusson.
Shikari
@bakcsubakka: Lesznek kreatív foglalkozások kimondottan kognitívek: kőtörés. Vigyázznak is rád mert a biztonság az első. :-))))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok

Szórakozás - 2019. May 26., 15:55
Előzetesbe kerültek az autókereskedő gyilkosai
Nagyvilág - 2019. May 26., 15:51
A part közelben ölt a cápa
Itthon - 2019. May 26., 15:47
Hétfőn visszakapjuk a Keleti pályaudvart