A kiszivárgott hírek szerint komoly dolgokra készül a kormány az egészségügyi rendszerrel kapcsolatban, miközben a kormány alapvetően azt tartja, hogy a kórházak rendben vannak. Tervben volt egy egészségügyi salátatörvény, ami végül nem került a parlament elé. Közben az is eldőlt egy októberi kormányülésen, hogy a Szent János kórház lesz a negyedik súlyponti kórház Budapesten (a Szent László és a Szent István kórház egyesítése, az új dél-budai centrumkórház és a Honvédkórház mellett negyedikként). Az első bejelentésekből már kiderült, hogy 500 ágyas kórház lesz a Szent Jánosból. Néhány nappal később be is jelentette a kormány hivatalosan: jelentős beruházások lesznek a Szent János Kórházban, az intézmény középső része teljesen megújul. Mindezek fényében kifejezetten aktuálisak olvasóink képei, amelyeket ma osztott meg velünk és a közintézmény külső állapotát mutatja be, elég részletesen. A képeket elnézve, ez az állapot valóban "így nem maradhat". Beszéljenek magukért a képek:

Forrás: portfolio.hu
Feltöltő: Horizont
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
@Horizont: Az egész János 500 ágyas???
simmering73
Van még néhány ilyen kórház Budapesten.
cikicakk55
Én 1987-ben voltam egyszer az István kórházban. Szerintem nem csináltak azóta semmit rajta. Akkor is elég lepusztult volt,de nem ennyire. Szerintem belülről épp ilyen leromlott az állapota.
Nessy
Íróasztal mellett, hozzá nem értő emberek terveznek, maguk sem tudják mit, mi célból!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.