Először indokolta a kormány, hogy miért nem írja alá New York állammal azt a megállapodást, ami lehetővé tenné a CEU budapesti működését. Emlékezetes: a CEU Bard College-nál működő kampuszát maga Palkovics miniszter, Altusz államtitkár és Kumin konzul még a télen vizsgálta meg személyesen még tavaly télen. Azóta is folyik a vizsgálat, hogy mit láttak. Szijjártó hozzátette: „nem tudok arról, hogy előkészületben lenne olyan felhatalmazás, amely azért születne számomra, hogy egy újabb (felsőoktatási együttműködési) megállapodást írjak alá.”

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Edmond Dantes
A magyar egyetemi világ,oktatói,hallgatói hallgatnak,vagy csak langyos tiltakozásokat tudnak szervezni,az egyetemek vezetői pedig kimondottan kussolnak.Mindegyikük figyelmébe ajánlanám Eötvös József munkásságát,amelynek eredményeként Európában elsőként Magyarországon mondták ki az oktatás szabadságát,az egyetemek függetlenségét.Nézzenek utána és nagyon szégyelljék el magukat.Hamarosan ők is pakolhatnak,ha merészelnek önállóan gondolkodni.
RonaGyuri
nem csak az általánosban:
A Terror Háza főigazgatója általános iskolában kizárólag magyar történelmet tanítana, és szakítana azzal a szemlélettel, hogy Magyarország eltérésben van Nyugat-Európához képest.
egyetemi szinten is! =))
namihami
Kerül, amibe kerül, úgy anyagi mint erkölcsi értelembsn---csak a Füstösnek legyen igaza.
Hülye marad a magyar? Az a jó, hiszen éppen az a cél. Aki anyagilag vagy szellemileg bírja az már vagy kinn van vagy most csukja le a böröndöt. Marad a Fideszföldek írni-olvasni nem, de kapálni tudó rétege. És pont ez a cél.
Olcsó és ostoba munkaerő.
"" Ora et labora."" a többitől az isten kímélje a Viktor-céget.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.