A szaktárcánál, a mentőszolgálatnál és az egészségbiztosítási alapkezelőnél indított ellenőrzést a sürgősségi betegellátás kapcsán az Állami Számvevőszék ÁSZ) – írta pénteki számában a Magyar Idők.

Rászáll a sürgősségi betegellátásra a számvevőszék

A lap értesülése szerint a szervezet egyebek mellett arra kíváncsi, hogy a tárcavezető nyomon követte-e a sürgősségi ellátással kapcsolatos változtatások végrehajtását és ellenőrizte-e a kitűzött célok megvalósulását. Ezen kívül a számvevőszék a betegek tapasztalatait is begyűjti.

Minden állampolgár alapvető joga, hogy megfelelő színvonalú sürgősségi ellátást garantáljon neki a közpénzből működő egészségügy. Legújabb ellenőrzésében az Állami Számvevőszék azt tekinti át, hogy ez a jog valóban és maradéktalanul érvényre jut-e

– mondta az ÁSZ tervezési vezetője, Salamon Ildikó.

(24.hu)

Cikk- és címlapkép: pixabay.com

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Lepényleső
Még mindig gyorsak,a betegek nem elég gyorsan halnak?
csipetke
Nem rászállni kéne az sb-re,hanem végre gatyábarázni az egészségügyet.Lehet,hogy 2-3 felesleges stadionnal kevesebbet kellett volna építtetni,és erre is telt volna.Eztán se lesz pénz az eü-re,mert ez a sok üresen pangó rohadmányos stadion fenntartása is irgalmatlan pénzekbe kerül.Kár,hogy orbánnak nem az egészségügy a hobbija,hanem a nemlétező magyar foci.Olyan pofátlan módon sz@rja el a közpénzt ezekre a teljesen felesleges,ilyen-olyan sportlétesítményekre,hogy az ember zsebében kinyílik a bicska.Ilyen elmebeteg miniszterelnöke nem volt még ennek az országnak.
nezelodo
Húha, alighanem rájöttek, hogy túl sokat költenek ránk az egykor keményen megfizetett szolgáltatásban, hát el kell venni a kedvüket, meg a maradék emberségüket, hogy több maradjon a kisgömböcnek.
Britanitta
Szeretnéd megtalálni egy nő egy éjszakát? Látogatás a = = > www.3xDate.top
bencemacska
November 10-én vitte be a mentő a férjemet a területileg illetékes kórház ügyeletére, nem otthonról.
Nekem haza kellett mennem, hogy bevigyem utána a legszükségesebb dolgokat. Mire beértem, már az őrzőben fektették, túl volt a legsürgősebb vizsgálatokon, még a koponya CT vizsgálaton is.
Amilyen zsúfoltság szokott ott lenni, arra készültem, hogy talán reggelre tudok valamit. Nagyon kellemesen csalódtam!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.