A közterület-felügyeletnek kellett intézkednie a főváros III. kerületében, mert az éjszaka kellős közepén nyírták a füvet egy kereszteződésben.

Óbudán éjszaka, esőben részegen füvet nyírták

Arra ébredtek sokan szerda éjféltájt Óbudán, a Szentendrei úton, hogy egy motoros fűkasza berreg. Sokan csak dü­hösen legyintettek a dologra és megpróbáltak visszaaludni, ám Norbert nem érte be ennyivel. Odasétált a munkát végzőkhöz, és videóra vette ténykedésüket, amit aztán feltett a Facebookra. 

Mint a felvételhez csatolt szövegben fogalmaz:

Három jó képességű, nem józan fiatalember esőben, éjszaka nyírta a füvet. Gondoltam, megnézem közelebbről is a tevékenységet. Mire leértem, addigra gyalogosan keresték a vágható gazt

– írta. A videón így már csak annyi látszik, hogy esőben, kezükben motoros fűkaszával, rajtuk láthatósági mellénnyel azt vizslatják háromnegyed 12 tájban, hogy hol van még levágandó fű. Norbert kihívta a kerületi közterület-felügyeletet, amelynek munkatársai elküldték a helyszínről a munkásokat.

(Bors)

Cikk- és címlapkép: pixabay.com

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Lepényleső
A fű ha nedves,jobban viszi a kasza. Gondolhatták,hogy vonatkozik ez a kaszát használókra?
szalai00
--=tt találsz meztelen nők a városodban : Huit.Re/Nok
kokopelli
@dr. prédikátor: A Zorbán kerti-stadionját nem tudták nap közben sem lenyírni,
mert asszem vagy a gyepfűtés (vagy a "trenázs") nem engedélyezte! (;-))
1magyar
A nagy robajú motorosokat is le tudnám verni a motorukról éjjel-nappal is. Bezzeg akkor sehol egy rendőr mikor ezek a nagy hangú motorok megzavarják az emberek éjjelét és nappalát is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.