Az ellenzéki pártok szerint Orbán Viktor rádióinterjújával bebizonyosodott, hogy egy elítélt bűnöző a magyar miniszterelnök szövetségese. Az MSZP az Európai Parlament segítségével venné rá a kormányt arra, hogy adja ki Macedóniának Nikola Gruevszkit. A DK szerint Orbán Viktor a saját menekülését készíti elő Gruevszki befogadásával, az LMP pedig azt mondja, minden eszközzel a végére kell járni ennek az ügynek. A DK szerint valóban mindenkit megillet a tisztességes eljárás lehetősége, de Gruevszki esetében nem erről van szó, ő VIP elbírálást kapott a kormánytól.„Orbánék a saját menekülésüket készítik elő, amikor próbálnak olyan precedenst teremteni, amikor valaki azért kaphat VIP-elbírálást, mint menekült, hogy korábban kormányfő volt. Ezt a parlamentben is elmondták, hogy Gruevszki úr azért részesül különleges elbírálásban, mert 10 évig volt miniszterelnök. Ha egy bűnöző 10 évig miniszterelnök, akkor is bűnöző marad” – mondta Arató Gergely.

Forrás: atv.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
nagyon??? az atv.hu szerint! Pedig az az igazság, hogy nem eléggé! =))
papa.49
Nem ezen kéne rugózni, hanem miért nem ég már Pest ???
Ellenzék ÉBRESZTŐ !!!
tudode
Az az ELLENZÉK, amely belement a "csuti" -nak abba a játékába, hogy KIVÉTEL NÉLKÜL hagyta magát (harcias nyelven) aláaknázni az MDF-től kezdve, azaz a székházmutyitól meg is érdemli az ORSZÁGGAL együtt a sorsát!.
.
Akkor kellett "volna" KIAKADNI, amikor - ma már - az EU VÁSOTT KÖLKE "csalással" 4/5-öd helyett 2/3-al "RÉVBE" juttatta, azaz ÁTMENT A HÍDON, és a "megélhetési" ELLENZÉK megbocsáthatatlan bűne az, hogy fogyatkozóan, kb 9,7 millióan vagyunk, mint a befőtt, MAFFIA KORMÁNYNAK kiszolgáltatottan, amely KÖZJOGILAG nincs is
.
. --- Csak eljátsszuk, hogy ez egy ország
444.hu/2018/08/29/csak-eljatsszuk-hogy-ez-egy-orszag
..
---- Ebből tényleg rendszerváltás lett
tldr.444.hu/2018/07/27/ebbol-tenyleg-rendszervaltas-lett
.
----- Ez a kereszténydemokrácia
444.hu/2018/05/24/ez-a-keresztenydemokracia
.
Nem vette észre az ELLENZÉK, hogy EZEK már voltak liberálisak, polgáriak, illiberálisak, keresztények, csak AKASZTOTTAK nem voltak a KIAKADT ellenzék helyett! (Még szójátéknak is elmegy ez a tingli, tangli.)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.