A főpolgármester szerint az elektronikus jegyrendszer bedőlésének vannak önálló felelősei. Azt nem tudta megmondani, mekkora összeget költöttünk az elektronikus jegyrendszerre, de szerinte az a pénz sem veszett kárba.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Edmond Dantes
Ki a franc találta ki a BKK-t? Vagy ő,vagy Orbán.Melyiket kellene kirúgni? Megjegyzem,hogy az az Orbán rokon gyerek (neve most nem jut eszembe) legalább tehetséges volt,azt meg azért támadta Tarlós,mert okosabb volt,mint ő.Nehéz napok várnak ránk,közlekedőkre is,Tarlós megint rendezkedni akar.
Eladott Ország
Jobb helyeken ha a város költségvetéséből elköltenek több milliárdot egy működésképtelen rendszerre, akkor az a minimum, hogy a városvezetés lemond, nem pedig arról értekezik hogy a következő ciklusban mit csinál. Tarlós és csapata az elmúlt években bebizonyította, hogy alkalmatlan a feladata ellátására, úgyhogy remélem a jövő évi választáson a fővárosiak nagy többsége Tarlósnak piros lapot mutat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.