Tízezresre duzzadt az eleinte párszáz fővel induló túlóratörvény-ellenes tüntetés, amely a Jászai Mair térről kerülőúton a Kossuth térre érve már inkább egy össznépi kormányellenes demonstrációnak nézett ki.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Macskaszem
Az összes szarházi gombnyomogatót beosztanám egy hét éjszakás műszakra valamelyik összeszerelő üzembe, hogy legalább kapizsgálják miről pofáznak.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
@Macskaszem: Ne bántsd szegény képviselőinket! Elképzelni is nehéz, milyen megterhelő hetente két, három nap a parlamentbe. Órákig pletykálni a parlamenti folyosókon, kajálni a büfében, és időnként bemenni megnyomni az előírt gombot. Kaja után jót lehet szuszókálni a bársonyszékben, esetleg a notebookon játszani, vagy valamit nézni. Legfeljebb néha felriadnak, ha valamelyik felszólalót hangosabban utasítja rendre a házmester.
Szegény cég, ahol ezek dolgoznának, tönkre menne a selejt gyártástól.
Mirabilis
Azok hoznak ilyen törvényt, akik dolgoztatnak.
szatmárynak talán nehéz a xvi.ker.-i zöldségesét üzemeltetni 400 túlóra nélkül.
Cicamama55
Bizony, ha minden elégedetlen ember az utcára vonulna, Budapest egész területe nem lenne elég, hogy be bírja fogadni az emberáradatot. Az egészségügyért, oktatásért, Ceu-ért, civil törvényért, sajtószabadságért, fogyatékosok ellátásáért, korrupció ellen, s hát most a rabszolgatörvény ellen felvonul...Majd ha terem egy olyan ember, aki képes lesz majd az egyenlőre még külön -külön-hőzöngő csoportokat egybe kovácsolni, na akkor lesz itt változás.
tulipan
@Cicamama55: Miért nem tesszük??? Ott a francia példa!!!
Cicamama55
@tulipan: Mert jelenleg nincsen a másik oldalon Orbán Viktorhoz hasonló "politikai kaliberű" személy...Mint politikus nagyon érti a dolgát, de egyre inkább félre hord...Neki a hatalmas hibája, hogy a kormány munkáját ért kritikákat nem gondolja át, csak megy a neki mindig igazat adó tanácsadóinak a feje után!
m73
Ez az a szitú sajnos.Mikor a hülye okoskodik és nem fordítva.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok