Felsorakozott a házőrség a bejáratnál, amikor az ellenzék hangosan akadt ki a Fidesz eljárásán. Kövér László komoly büntetéseket ígért, az ellenzékiek egységesen kivonultak.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ludmilla
ilyen alávaló,aljas bandával nincs dolguk... utcára
Eladott Ország
Orbán rendszere addig él, amíg a demokrácia látszatát és hazugságát fenn tudja tartani. Rettegett attól, hogy az ellenzék bojkottálja a választást, a törvénytelen rendszer elveszíti a legitimitását és emiatt kívül és belül összeomlik. Emiatt ígértek pénzt kamu pártoknak is, hogy a valódi ellenzék bojkottja esetén is el tudják játszani a választás hazugságát. De ez a hiányzó legitimációt nem pótolta volna. Ha a király meztelen, többé nem király. Megmondtuk, hogy aki bevonul Orbán parlamentjébe, semmit nem nyer, és mindent elveszít. Aki kívül marad, és vállalja orbáni értelemben a "törvényen kívüliséget", az utcát, a földalatti mozgalmat, a konfrontációt, az üldöztetést, rövid időn belül a fasiszta rendszerrel elégedetlen tömegek követik és messiásként üdvözlik. Annál a pénznél, amit Júdás-pénzként megkapnak Orbántól, sokkal többet kapnak a diktatúra ellenségeitől.
www.nepszava.co/blogs/amerikai-nepszava-1/bartus-laszlo-megbukott-a-bojkott-elutasitasa

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.