Kilépett a Demokratikus Koalíció parlamenti képviselőcsoportjából Székely Sándor – vette észre a parlament honlapján a 24.hu.

Kilépett a frakcióból az egyik DK-s képviselő, nyolcan maradtak Gyurcsányék

Székely már december 21-én kilépett, december 22-étől hivatalosan független képviselőként folytatja a munkát.

A képviselő az Indexnek megerősítette a kilépést, későbbre ígért bővebb nyilatkozatot. A DK a 24.hu-val annyit közölt:

Minden válás utólag is minősíti a kapcsolatot, mi szépen akarunk elválni egymástól, Székely Sándornak jó munkát kívánunk.

Székely a Magyar Szolidaritás Mozgalom vezetője is egyben, és az Index szerint a szakításnak köze lehet ahhoz, hogy a mozgalom pár nappal ezelőtt meghirdetett egy tüntetést január 2-ára az Operaházhoz, majd egy újabb közleményben visszavonták a demonstrációt.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
A vezérlő elv, a lényeg egy legyen minden ellenzéki párt számára a fidesz leváltása és felelősségre vonása. Azonban tisztában kell lenni azzal, hogy a jelenlegi választási rendszer alkotmánysértő és csak két pártra van kalibrálva ( egy fidesz ellen egy ellenzéki jelölt, nem több) . A választás lébonyolításánál a fidesz bűnöző banda minden egyes lépését ellenőrizni kell ( a WC-re menéstől a számítógépre történő adatbevitelig/feldolgozásig ), mert mérhetetlenül, gátlástalanul/pofátlanul és rendszerszinten csalnak. Egyébként sok sikert a fidesz leváltásához.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
@patyuka: Sajnos így igaz, csak ebbe egy ország döglik bele. Ez a rongyosra cincált, örök érvényű közhely: ezek ugyanazok. Miként a vesztes is ugyanaz. Egy hülyének nézett ország, amely ahelyett, hogy három évtized alatt felzárkózott volna Európához, a korrupció fertőjében vergődik és próbál meg túlélni a szarnak, bajnak nincs gazdája kezdetű népi bölcsesség dallamára. Az eredmény már "látható", csak meg kell nézni az Eurostat mutatókat !
Elad0tt 0rszág
@Eladott Ország: Talán Gyurcsány fan vagy? Végtére is a DK gyűlésein mindig fogatlan vénemberek ültek:-)
Eladott Ország
@Elad0tt 0rszág: Párton kívüli vagyok a gengeszterváltás előtt és után. Nyugatra nem a fogatlan vénemberek mennek. A Publicus Intézet Népszava számára készített közvélemény-kutatásából kiderült, hogy az elmúlt hónapban 41 százakról 30 százalékra, vagyis 11 százalékponttal csökkent azok aránya, akik elégedettek a Magyarországon zajló folyamatokkal. Ezzel egyidőben – logikus módon – az elégedetlenek aránya növekedett, 53%-ról 64%-ra. Vagyis az emberek jóval több mint fele – fideszes mértékkel: kétharmada – elégedetlen azzal, ami ebben az országban folyik. Annak ellenére is, hogy az Orbán-kormány még a csillagokat is lehazudta az égről, hogy úgy tüntesse fel az ország leszakadását/elszigetelődését, mintha óriási sikerről lehetne beszélni. Arról pedig, hogy a Fidesz és kitartottjai napi szinten nyilatkozzák azt, hogy ők bizony a teljes magyar népet képviselik, ezúttal is bebizonyosodott, hogy egy ordas nagy hazugság. Nem hogy az ország kétharmada, de még csak fele sem áll mögöttük. Sőt.
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2018/12/2018_12_ppef-768x579.png
Recseg-ropog a ner. Előbb-utóbb dőlni fog. Orbán Viktor a várba költözött, vagy oda menekült?
Hogy rohadna meg …………… inkább nem folytatom. Most már egészen biztos, hogy a Horthy rendszer 30-as éveiben járunk. Ennyi nélkülöző, szerencsétlen, magáról gondoskodni nem tudó, mások könyöradományaira szoruló ember talán akkor volt utoljára Magyarországon.
Kitart a karácsony előtti harag, marad erő a további összefogáshoz, egy élhető, működő Magyarország felépítéséhez, a maffia felszámolásához, a tolvajok elszámoltatásához, az agymosás iszonyú kárainak felszámolásához...
bencemacska
Ez a Székely nevű manusz még akasztott ember nem volt. Azon kívül sok minden.
Legnagyobb bűnük, hogy pofára ejtették, és elüldözték Bajnait!
Caseridda
Szeretnéd megtalálni egy nő egy éjszakát? Látogatás a = = > www.3xDate.top

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.