A hírlevelünkre feliratkozottaknak azzal köszönjük meg a bizalmukat, hogy minden számba elhelyezünk egy exkluzív anyagot, amit csak ők olvashatnak. A hírlevelet amelyre oldalunkon tud feliratkozni minden pénteken küldjük ki, és a hét legütősebb cikkeit tartalmazza. A tegnapi hírlevél extra anyaga olyan sikeres lett, annyi visszhangot váltott ki, hogy kivételesen  nyilvánossá tesszük.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bencemacska
Nagyon jó aláfestés hozzá az Illés zeneszám!
És tényleg, miért hagytuk?
A jobbtól nem szégyen kikapni, de egy O1G-től?!?!?!
Commenter
@bencemacska: nem hagytuk. Meghekkelte, ellopta, elcsalta. Úgy, hogy észre se vette a többség. Milyen igaz az is, amit a görényről ír. Valaha Dániában bűzlött valami. Most itt bűzlik.
bencemacska
@Commenter: ma,18:08
Sajnos még ott az újratemetés másnapján kellett volna az akkori ellenzéknek "kipofozni" maguk közül, a szó szoros, és átvitt értelmében!
De hagytuk, hogy tovább játssza kisded játékait, amíg ide jutottunk!
De legalább Vaclav Hávelra figyeltünk volna!!!
Commenter
@bencemacska: nem tehették mert akkor még erősen összezárt a kollégiumi "liberális" brancs. Akkor nem kerülhettek volna be a parlamentbe, ha már a temetés másnapján szakadnak. Elsődleges céljuk a parlamentbe kerülés volt sajnos ez sikerült is. A párt másik nagy megélhetési senkije Fodor is még itt rontja a levegőt, szakítana és megoszt ő is. Ez valóban nem nulladik, hanem az ÁJTK legnagyobb dupla nulla évfolyama volt.Sem Václav Hávelre sem másra nem figyeltünk aki óvott ellene...
bencemacska
@Commenter: Kollégium!!! Azt is ellopták tőlem!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.