A Fidesz szerint a szocialisták egyre nyíltabban Soros és a bevándorláspártiak érdekeit képviselik és saját hazájukat támadják meg.

Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója ezt arra reagálva közölte pénteken az MTI-vel, hogy Ujhelyi István, az MSZP európai parlamenti képviselője sajtótájékoztatón azt mondta, a kormány hazudik a Sargentini-jelentés állításait cáfoló dokumentumban.

Ujhelyi István pénteki budapesti sajtótájékoztatóján közölte, hogy "a kormány által összeállított 131 oldalnyi dokumentumban csúsztatások, ferdítések és hazugságok szerepelnek". 

Ujhelyi István hozzátette:

a jogállamisági vizsgálat indulása miatt intőt és elégtelent adnak Trócsányi László igazságügyi miniszternek és a kormánynak.

Ujhelyi Facebook-oldalán élőben közvetítette, amint a sajtótájékoztatón egy jókora egyest rajzol arra a szerinte csúsztatásoktól és hazugságoktól hemzsegő vaskos anyagra, amelyet a kormány a Sargentini-jelentésre válaszul átadott az Európai Tanácsnak.

A videóban a sajtótájékoztató 2:20-nél kezdődik, az "osztályzásra" 12:10-nél kerül sor:

A nagyobbik kormánypárt álláspontja szerint Ujhelyi István és a többi magyar balliberális európai parlamenti képviselő saját hazájukat támadták meg, amikor a Sargentini-jelentést megszavazták.

A jelentés egyetlen célja, hogy megbélyegezze Magyarországot és a magyar embereket, amiért nem akarják, hogy Magyarország bevándorlóországgá váljon. "Magyarországnak olyan európai parlamenti képviselőkre van szüksége, akik a magyar embereket, és nem Brüsszelt és Sorost képviselik" – szögezte le reagálásában Hidvéghi Balázs.

Forrás: MTI

56 hozzászólásarrow_drop_down_circle

terlasz
@Pegero: Hazaáruló? Merthogy Orbán lenne a haza?
Úgy látom, hogy Újhelyi nem a hazáját árulja, hanem éppen ellenkezőleg, védeni próbálja egy végtelenül korrupt, hazug, maffiamódszerekkel kormányzó hatalommal szemben.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
@Pegero: Az Örökké Élő Géza az egyik ’90-es évek eleji kabaréjában az ilyen újsütetű keresztény-nemzeti-konzervatív-demokratákról azt mondta, hogy “Te! Most már ott tartunk, hogy lassan a szar húzza le a vécét!” … Hát már ott tartunk. … A szag is olyan. … Bennem meg elmúlt a Daedalon hatása, így e posztnak most itt a vége!
csak úgy....
@Pegero: azt tudod,hogy egy szánalmas bimbó vagy ?
Eladott Ország
@Pegero: tegnap, 18:35; Ez a pökhendiség, ez az arrogancia valami vírus? Lehetetlen ép ésszel felfogni ! Ennyire mély lenne a mélység ? Ennyire sötét a sötétség ? Ez már a kognitív disszonancia jele Te humanoid, trágyarakás, minden verbális megnyilvánulásoddal romba döntöd az evolúció elméletét, ugyanis ha te vagy végeredmény, akkor valami nagyon el lett baszva már a kezdet kezdetén…kanadavilaga.com/wp-content/uploads/BedeFazekasZsolt-VaskiG%C3%A1bor-r%C3%A1kosista.jpg

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.