Szolidaritást vállal a Független Rendőr Szakszervezet (FRSZ) a rabszolgatörvény ellen tiltakozó szakszervezetekkel. A csütörtökön kiadott szolidaritási nyilatkozatában a szervezet azt írja: „A Független Rendőr Szakszervezet támogatja az Országos Sztrájkelőkészítő és Demonstrációszervező Bizottság (OSZDB) négypontos követelését. A munkavállalói jogok védelme és érvényesítése érdekében történő összefogással egyetértünk, az e célból törvényes eszközökkel fellépő szakszervezetekkel...

Forrás: olkt.hu
Feltöltő: toma33
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bencemacska
A rendőrök nagy többsége a túlórák ki nem fizetése miatt szerelt le!
Az lesz O1G veszte, amikor ők is beintenek, és sztrájkolnak, vagy átállnak a tüntetőkhöz!
Most kel a szakszervezeteiknek nagyon észnél lenni!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Sámannus
Nórrmális emberek nem is igénylik ezt a törvényt csak ezek a szopógép fidesznyikek.
namihami
Szükség szrrint ezek ellen is bevethető lesz a TEK. Hiszen többek között ezért is lett alapítva. És fizetve jól és folyamatosan.
Clavigo
Na vazzzze...Rá kellene erősíteni,, ,,de nem a szakszi-vezérek fizetés emelésére... :) :))
cziboor
Itt találsz meztelen lányok a városodban: My.Su/Meztelen
bencemacska
A rendőrök nagy többsége a túlórák ki nem fizetése miatt szerelt le!
Az lesz O1G veszte, amikor ők is beintenek, és sztrájkolnak, vagy átállnak a tüntetőkhöz!
Most kel a szakszervezeteiknek nagyon észnél lenni!!!
karma1
Na, alakul ez szepen,... Foleg, hogy a keleti orszagreszben elo es dolgozo rendorok mar majdnem a negyszazadik kifizetetlen tulorajuknal tartanak , amit esetleg lecsusztathatnanak. Persze, ha lenne a helyettesitesukre masik rendor. De nincs.
Az lesz a szep, amikor majd segedkeznek az utelzasarok megszervezeseben, hiszen ebben valoban van profi gyakorlatuk.
Abban az ominozus tegnapelotti orban hazugsag-cunamiban csak annyit emlitett meg a puhos, hogy o is "dolgozott", es nagyon morcos lett volna, ha a kovetkezo honapban nem kapja meg a berevel egyutt a tulorapenzet is...
ha elolvasta volna a torvenyt, amit megszavaztatott, talan eljutott volna az agyonbegyogyszerezett agyaig, hogy eppen arrol szol a rabszolgatorveny, hogy a kirohato 400 ora munkaert a munkaltato raer majd akar 3 ev mulva is fizetni, igy azonnal megdol az az allitasa, hogy azert csinaltak ezt a torvenyt, hogy aki tobbet akar keresni, az tobbet dolgozhasson.
Maradjunk annyiban, hogy ezt IS csusztatta, de inkabb hazudott ezugyben IS a Padre, mint rendesen...
De nem baj, most legalabb a fideszes nyugdijasok se kaptak meg idoben a penzuket - lehet ebredezni a tudatuknak, hogy hol tartanak a "duborgo gazdasagban" a nyugdijasok ellatasanak a kerdeseben a futyiszesek...
papa.49
A csutipatkány hatalmának akkor lesz vége mikor az állam erőszakijai ellenük fordulnak, és nem a tüntetőkre fújják a könnygázt !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.