Peter Knoll, a Gundel ügyvezetője elmondja miért lehet tizedannyiért Somlóit árulni a Karmelita kolostorban, mint a városligeti étteremben. Interjú.
Forrás:
24.hu
RSS tartalom,
A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.
13 hozzászólásarrow_drop_down_circle
végbeléhez vezetett !... csak-csak az adófizetők pénzéből..."nem fizetünk rá"! (:-((
volt rossz,és ők mondták hogy mellette van egy "kisGundel",amit csak nők vezettek és
üzemeltettek!Azt is kipróbáltuk,és semmivel nem volt rosszabb mint a nagy Gundel!Az
apósommal meg körbejártuk a neves egységeket (Apostolokat,Citadellát,Mátyás pincét,
stb.-t),mivel ő vendéglősfamiliából és abból a megyéből ill.városból jött,ahonnan a Gun-
delék származnak Ansbach-ból!...egyébként a "Gundel-bier" volt a kedvence! (;-))
...ilyenek a véletlenek!
A nyolcvanas években 200 forintból ettem ,ittam ott.
Kér fajta kaja volt bab gulyás,meg pacal.Odajárt a filmgyárból a statiszták.
Egyszer forgattak egy nyilas filmet.
Beöltözve nyilas egyenruhába feljöttek a statiszták enni.
Egyik berúgott, nyilas köszöntővel kiabált majd mondta komcsik ,jobbra,zsidók balra.
Rendőr meg mondta be a kocsiba hat vet kapott a jelenetért.
Új hozzászólás