Peter Knoll, a Gundel ügyvezetője elmondja miért lehet tizedannyiért Somlóit árulni a Karmelita kolostorban, mint a városligeti étteremben. Interjú.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr plágium
A nagy büdös lófaszt lenne nyereséges ha csak a menza üzemelne...2,5 millió a bérleti díj! Aztán a bérek, az alapanyagok a villany, gáz stb...Számoljátok már ki, a menzából ilyen árak mellett azt nem lehet kitermelni!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
@magyarbakancs: Te is ismered, nahát kicsi a világ ..
Dr plágium
A nagy büdös lófaszt lenne nyereséges ha csak a menza üzemelne...2,5 millió a bérleti díj! Aztán a bérek, az alapanyagok a villany, gáz stb...Számoljátok már ki, a menzából ilyen árak mellett azt nem lehet kitermelni!
papa.49
@Dr plágium: Még a tized részét sem !!!
Desischado
Énelőttem leszerepelt az ügyvezető meg a gundel is. Miért nem adják akkor a kórházaknak, iskoláknak, ovodáknak és otthonoknak is ennyiért?! Annak adják olcsón, aki röhögve ki tudja fizetni. És suttyomban mennyi a hasznuk?!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.