Sok órás várakozás után összejött a találkozó, de nem járt különösebb eredménnyel.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, a hétfői napot Papp Dániel előcsalogatásának szentelte Szél Bernadett és Hadházy Ákos. A két volt LMP-s képviselőt nem tudták csőbe húzni, miután bejutottak az MTVA aulájába, pár óra múlva maga Papp Dániel is lefáradt közéjük.

Hadházy Ákos osztott meg erről egy videót, amely arról árulkodik, hogy Pappnak esze ágában sem volt párbeszédet folytatni velük, inkább csak a saját és munkatársai sérelmeit sorolta (erőszakos ellenzék, személyes adatok nyilvánosságra hozása).

Majd hiába kiabáltak utána, hogy "ne féljen, ne legyen gyáva", Papp úgy tett mintha megsüketült volna.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
egy ócska pártkatona arroganciája! =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
balos
@human: Repülő benzinen tőlti az észt a fejébe!
balos
A nyugdíj kifizetés pedig egy újabb aljas geciség híszen jól tudták,hogy direkte kifizették előre a zsét,amit majd másfél hónappal később kellene újra kifizetni!Tehát nem az utolsó pillanatban kapkodni és a szar munkájukat egy másik szarra kenni!Most fideSSes birkák lehet gondolkozni!Ja nem! Nincs mivel!
tudode
Valójában annak vagyunk TANUI, hogy a NEMZETHY HÍM ivarSEJK a narancsos bukta után ugyan bejárt a TISZTELETDÍJÁÉRT arra a munkahelyre, ahol ÉVEKIG NEM JELENT meg, hanem azon dolgozott milyen módon VESZI BE az országot szőröstől bőröstől:
.
Nem csak a KÖZMÉDIÁNÁL hajtják végre a MEGÉLHETÉSI NER-katonák, remélhetőleg FOGCSIKORGATVA az IGEN-jét, az ország MINDEN VÉGREHAJTÓ SZOLGÁLATÁNÁL, az eü-től a szoc ágazatig mindenütt, akik miatt ... A N A R H I A ... van minden szinten, a hatalom, és pénzéheSS utcai harcos, vásott kölök, O1G kedvében járva!
.
Ami a MÉDIA IZÉT illeti, egybeesett a hím ivarSEJK EP ... s o r o s ... elnökségével, ahol kapott hideget, meleget, ugyanúgy sunyitva közben, mint amikor a SZÉKHÁZ mutyiKÁJÁT ráolvasta György Péter
.
Lássuk csak:
.

Brendel, Matthias
Közzététel: 2011. jan. 19.
.
---- Daniel Cohn-Bendit kiosztja Orbán Viktort a médiatörvény kapcsán francais english subtitles
www.youtube.com/watch?v=lnNo1J9bBzY
.
"""Daniel Cohn-Bendit kiosztja Orbán Viktort a médiatörvény kapcsán az EU parlamentben, a magyar EU-elnökségi program ismertetésén """
.
A zsebükkel fél-ELEMBEN tartott parlamenti GOMBNYOMOGATÓK, és az ALKOTMÁNY, v milyen bíróság tartozik a NÉPFELSÉGNEK egy, két vallomással, amiatt, mert MAGYAR MAGYAR farkasa lett!
.
A MÁRCIUSI IFJAK csúfjai a HÁTTÉR HATALMUKKAL segítették ennek a GÁTLÁSTALAN, szakbarbár ficerének ELFOGLALNI az országot!
Eladott Ország
Papp Dániel, ezek a frusztrált, tekintélyelvű, szervilis alakok tényleg már a saját karikatúrájukká váltak. A képen jól látszik Pappnak nyúlszája van, azért viseli azt a hetyke körszakállt, hogy ne látsszon a picsa szája.
rózsasándor
@tudode: @tudode: Steinkopf ! Foglald vissza.
Eladott Ország
@kopacsijanos: január 14., 21:31; Jancsikám erre cuppanj rá! deep-throat. mélytorok ...
szextarskereso.info/tmp/amator52996085.jpg

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.