Az ellenzéki képviselők többféle módszerrel is próbálnak fellépni a döntés ellen. 

Az MSZP hétfőn azt közölte, hogy panaszt tesznek az ügyészség eljárása ellen. A vádhatóság hétfőn jelentette be, hogy álláspontjuk szerint nem követtek el bűncselekményt december 16-án és december 17-én az ellenzéki országgyűlési képviselők ellen erőszakot alkalmazó fegyveres biztonsági emberek az MTVA székházában, viszont közérdekű üzem megzavarása miatt nyomozást indítottak.

Az MSZP azt írja a döntés miatt „meg sem lepődünk egy olyan legfőbb ügyésztől, akinek a családja rajta van a Fidesz fizetési listáján”.

Az ügyészség korábban az NVI-nél kopasz verőemberek bevetéséhez asszisztált, most pedig már abban sem lát kivetni valót, ha fegyveresek alkalmaznak erőszakot ellenzéki képviselőkkel szemben. Sőt! Koholt vádak alapján most már az ellenzéki képviselők ellen nyomoz a fideszes ügyészség.

Tüntetést szervez és panaszt tesz az ellenzék az ügyészség MTVA-s döntése után

Fotó: Facebook

Közben szerdára tüntetés is szerveződik a Legfőbb Ügyészség elé, ahol színpadra várják Hadházy Ákost és Szél Bernadettet. A szervezők szerint a hétfői határozat újabb mélypont a magyar jogállamiság történetében.

Ismeretlen tettesek tüntetése Polt Péter Ügyészségénél

null

(444)

38 hozzászólásarrow_drop_down_circle

m73
Most már rá kéne jönnötök arra,hogy a tüntetések már semmit sem érnek.Ezt a tolvaj kormányt,békés úton nem lehet leváltani sajnos.Mondjuk 56-ban sem hitte a komcsi rezsim,hogy ez lesz belőle.orbán elvtárs is ezt gondolja.Aztán ne hogy tévedjen ez a komcsi kiszes!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.