A Párbeszéd és a Momentum után a Kétfarkú Kutya Pártra is rászállt az Állami Számvevőszék.

Három nap csúszás miatt szívatja a Kétfarkúakat az Állami Számvevőszék
Fotó: Facebook/Kétfarkú Kutya Párt

A párt Facebookon közölte, hogy azt állapították meg, hogy a jelölő szervezetnek járó költségvetési támogatást nem szabályszerűen használták fel.

A választási kampány költségeire vonatkozó korlátozás betartása tekintetében nem volt átlátható és elszámoltatható. A tiltott támogatásra vonatkozó finanszírozási tilalmak betartása nem volt átlátható és elszámoltatható

- olvasható a számvevőszék jelentésében.

Ezt ugye mind azért, mert 5 nap helyett csak 8 nap alatt tudtuk leadni a 176 430 oldalas elszámolást, az Állami Számvevőszék pedig úgy tesz, mintha nem kapott volna tőlünk semmit

- reagált honlapján a viccpárt, majd hozzáteszik, "az ÁSZ-al beszélni fél éve nem sikerül: emailekre nem válaszolnak, telefont nem veszik fel, a bírósági tárgyalásra nem jöttek el, és iwiw-en is elérhetetlen a szervezet".

A párt honlapján nyilvánossak az Állami Számvevőszéknek adott válaszai. Ezekből többek között az is kiderül, hogy a 150 millió forintos támogatás elköltéséről szóló anyagokat az utolsó pillanatban elkezdték feltölteni, de éjfélkor lezárt a rendszer, és hiába kérték, nem nyitották meg újra.

A Kétfarkúak postai úton is próbálkoztak a dokumentumok kézbesítésével, de az ÁSZ-tól visszaküldtek minden papírt és a CD-t is, amire a feltöltendő anyagokat kiírták nekik.

45 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
@durbincs: Majd szóljál, ha a témával kapcsolatos értelmes gondolatot tudsz megfogalmazni és leírni!
Addig meg cserélj eszmét a Ploiesti bányalóval!
nusika
@Shikari: ...figyelj nagyon!! az egészségügyben dolgozó nyugdíjasoknak a 2017-es év 0.5% .ös nyugdíjkiegészítőt a mai napig nem fizették ki. 2019-et írunk ... ez a fideszes kormány...csak dolgoztatni tudja a nyugdíjasokat , a nyugdíj járulékot levonja , de elfelejti a kifizetést ??
durbincs
@Nessy: Kedves maga lakik vele ? tán még nyihog is ? a bányakecojában több emelet mélyen ?
Shikari
@nusika: Ennek mi köze a farkatlanok hanyagságához?
nusika
@Shikari: ...kormány hanyagság...
Shikari
@nusika: Mert a farkatlanok késtek? Érdekes álláspont!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.